@mojdedo@mm47 ale tak úprimne, čo vás napadne keď nejaký 42 ročný fake ujo založí fúrum a v ňom je ,,Chutnali ste už kumburáka? aký bol?" mňa teda pivo hneď nenapadlo
Najnovšie v pár krčmách v Bratislave začali čapovať Kumburák, Kryštof a Brouček a sú fakt fajn. Navyše, dať si dvanástku v centre mesta za 1 euro sa ti pri iných značkách moc nepodarí, toto je síce relatívne neznáme u nás, ale lacné a chutné! Fakt ma to strašne teší že to začali čapovať
@outsider ja viem že to čapujú oproti Tescu v Novopackej pivárni, Kumburák (12ka) je tam za euro presne a na Hodžku v Prezidentke je za 95 centov, čo sú na Bratislavu úžasné ceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.novopackepivo.cz/produkty/kumbur...
Tieto fake-y ma seru tiez
Najnovšie v pár krčmách v Bratislave začali čapovať Kumburák, Kryštof a Brouček a sú fakt fajn. Navyše, dať si dvanástku v centre mesta za 1 euro sa ti pri iných značkách moc nepodarí, toto je síce relatívne neznáme u nás, ale lacné a chutné! Fakt ma to strašne teší že to začali čapovať