Kupovali ste už niekto alebo poznáte niekoho, čo si kupoval auto zo zahraničia nie cez bazár ale od niekoho? Máme záujem kúpiť jedno auto, ale isto viete, aký je to risk. Dotyčný pán mi poslal aj VIN kód (síce sa do toho veľmi nevyznám, ale zdalo sa mi vš
Ja som si bol pre auto z Nemecka. Ale vsetko som si poriesil sam.
To co pises ty, je prilis riskantne. Do toho by som urcite nesiel. Nikdy nevies, co sa moze stat.
klasika, das im adresu kam ho maju doviezt a cislo a oni sa ti potom ozvu ze im mas poslat zalohu. daj im falosnu adresu a tvoje cislo a uvidis ze mam pravdu
my sme si zaplatili pána, ktorý nám všetko vybavil ... od dovozu až po stk , teda aby som bol presný ja som bol s ním a auto som si doviezol po vlastnej osy
... auto mám z nemecka
... nemci tiež radi ojeb*vajú lebo vedia, že sa im to oplatí (ako všade)
... to som spomenul zámerne, tiež nás ojebali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
To co pises ty, je prilis riskantne. Do toho by som urcite nesiel. Nikdy nevies, co sa moze stat.
peniaze sa dajú až po tom, ako to auto dovezú na Slovensko a prejde kontrolou a prihlásením...
... auto mám z nemecka
... nemci tiež radi ojeb*vajú lebo vedia, že sa im to oplatí (ako všade)
... to som spomenul zámerne, tiež nás ojebali