ako kde....niekde to berú úplne v pohode, inde treba priplácať myslím (lebo minule mi to taká nepríjemná teta hovorila že ak si kúpim lístok vo vlaku ak má mesto/dedina odkial idem aj stanicu kde sa dá kúpiť že sa pripláca euro pädesiat o___O)...viem že formulujem ako maďar ale dúfam že vchápeš čo som chcela povedať...
ked som siel z oravy do bratislavy (z takej dedinky, kde nebola stanica), tak mi sprievodca "vynadal", ze listok na cestu domov som si kupil uz v BA, zevraj na celej Orave sa kupuje listok u sprivedcu bez priplatku
@wakeandbake niektorí sú takí slepí že ani nevideia že mám zlý dátum na preukážike a minule to bolo najlepšie zlý dátum zlý smer a on nič tak ja neveim čo si na tom pozerajú
@vladqog Ja som bol slušný, bezproblémový, len som si nestihol kúpiť lístok, tak, ako sa mi to stalo už veľa krát pred tým, no za normálnu prirážku...
To, že boli štyri hodiny ráno a mal som trochu vypité asi nehralo žiadnu rolu, lebo rovnako veľkú prirážku dostal aj jeden pán, ktorý sedel neďaleko, taktiež nemal lístok a šiel asi z práce...
@koprdil ja som bol drzy, lebo ten hajzel videl, ze nestiham a pytal som sa, ze ci mozem nastupit aj bez listka a on ze ano. A bum! Prirazka jak sa patri a potom drb, ze 10e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak sa platí
yop,je to drahsie.
+1,50 E, ak ideš zo stanice, v ktorej je otvorená pokladňa, ináč nič.
- v mieste nastupu je zatvorena pokladna
- do miesta nastupu musis cestovat busom a ma meskanie (dokaze to zistit, mam odskusane)
- iny dovod, kvoli ktoremu si nemozes kupit listok a je to zavinene druhou stranou (nie tebou)
To, že boli štyri hodiny ráno a mal som trochu vypité asi nehralo žiadnu rolu, lebo rovnako veľkú prirážku dostal aj jeden pán, ktorý sedel neďaleko, taktiež nemal lístok a šiel asi z práce...