@nikon520 ja som si minulý rok kupoval kameru, a tiež som hľadal nejakú dobrú, potom som však zistil, že najlepšie sa mi (nielen osobne) natáča so zrkadlovkou alebo foťákom hybridom ... Lepšie to natáča než kamery, manuálne ostríš, a ešte aj vieš pekne s tým fotiť
jj prikáňam sa k tomuto názoru, tiež som dlho dobu hladal vhodnu na urovni kameru, ale po skusenostiach s natačanim cez zrkadlovku (aj pri tých lacnejšich) som sa rozhodol pre túto voľbu....a zaroveň možeš ešte stále fotiť
napriklad BlackMagic Cinema camera, cenovo vyhodna je, ked porovnas jej obraz s 10x drahsiou REDkou. Dynamickym rozsahom a vseobecne obrazom hravo strci do vrecka aj Mark III. Chlapi mate pravdu, ze zrkadlovky robia skvele video, hlavne ak ide o umelecke zabery, hlbku ostrosti...ale aj s rucnou kamerou sa da vela
ja točím na predchodcu tohto » www.alza.sk/sony-hdr-ax2000... .. a keď to porovnám v robote s kamerami, čo stáli cez 10 000€ tak je omnoho lepšia, a je menšia, lahšia, to je dosť výhoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov