čaute mám v pláne si kúpiť notebook okolo nejakých 500euro a potrebovala by som poradiť ... nebudem hrať žiadne extra náročné hry.. viac menej to chcem na bežné používanie ako FB, veci do školy,pozeranie filmov atď. (zvyknem mávať otvorených veľa okie
@1adusqa1 Tak v prvom rade by som ešte čosi našetril a kúpil čosi lepšie, no keďže tebe to stačí tak ja neviem skús popozerať aj nejaký Asus. Tie majú určite lepšie recenzie ako Acer.
@0 tiez som mala dilemy ... vyberala som mesiac asi ..aa vedela som ze Acer isto nie,, tiez mi poradili Asus, mam ho a slape .. lepsie teda zainvestovat . Acer nie
Niektoré parametre má slabšie ako tie čo píšeš, ale to ani nespoznáš. Naviac má tento USB 3.0 a výstup HDMI na TV. Je na ňom Linux, ale Windows si tam môžeš potom doinštalovať.
Pri kúpe notebooku by som uprednostnil: matný displej, (lepšie sa naň pozerá keď je slnečno, nemám rád odlesky), aspoň 6 článkovú batériu nech vydrží niečo aj bez "šťavy", hlučnosť (nech je čo najtichší), do popredia idú USB 3.0 zariadenia, sú rýchlejšie ako klasické USB, takže by mal podporovať USB 3.0. A ešte by mohol mať klávesnicu odolnú voči poliatiu, nech ho kvôli pol deci rozliatej borovičky nemusím zahadzovať .
@1adusqa1 a záleží ti na tom ako vyzerá? lebo ak hej (tak ako mne - preto som si kúpil predražené sony vajco ) tak si vyber podľa toho....lebo inak na také bežné používanie sú teraz vhodné skoro všetky...a od sumy 400e určite
@18 jej skromné požiadavky boli FB a filmy a ty jej poradíš bez operačného... to je asi jediný prípad kedy na NB nezapne FB
@1adusqa1 ten prvý by som nebral graficka je za tie peniaze možeš mat lepší ntb, a ked si zaplatíš +50€ tak ti tam daju aj ten windows teda tak to bolo skoro pred rokom ked som si ja objednaval odtial ntb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nerozmýšlala si nad inou značkou?
zober toto a usetris dost vela
Alebo keď už tak môj typ:
» www.alza.sk/hp-probook-4535...
Niektoré parametre má slabšie ako tie čo píšeš, ale to ani nespoznáš. Naviac má tento USB 3.0 a výstup HDMI na TV. Je na ňom Linux, ale Windows si tam môžeš potom doinštalovať.
Pri kúpe notebooku by som uprednostnil: matný displej, (lepšie sa naň pozerá keď je slnečno, nemám rád odlesky), aspoň 6 článkovú batériu nech vydrží niečo aj bez "šťavy", hlučnosť (nech je čo najtichší), do popredia idú USB 3.0 zariadenia, sú rýchlejšie ako klasické USB, takže by mal podporovať USB 3.0. A ešte by mohol mať klávesnicu odolnú voči poliatiu, nech ho kvôli pol deci rozliatej borovičky nemusím zahadzovať .
je bez operačného systému...
@18 jej skromné požiadavky boli FB a filmy a ty jej poradíš bez operačného... to je asi jediný prípad kedy na NB nezapne FB