moja priateľka si aj so sestrou objednali dvoje šaty cez jeden nemenovaný portál slovensko-český a sú obe spokojné a naozaj boli lacné ale nie vždy to tak môže byť
no veď práve že môže ale nemusí a potom človek nevie čo má čakať ja rozmýšľam nad objednaním šiat cez » www.najspolocenskesaty.sk ale zatiaľ ozaj len rozmýšľam
Skús sa pozrieť aj na aukciách alebo bazároch, kopa dievčat predáva raz oblečené šaty, aj vcelku lacno a určite sa s nimi dá dohodnúť tak, že ak by ti neboli dobré dali by sa vrátiť
už som pozerala aj na aukre aj kade tade.. aj mne už stoja v skrine dvoje šaty ..ale stále sa snažím nájsť niečo originálne čo by vyhovovalo mojim požiadavkám a za dobrú cenu ..neviete poradiť ešte nejaké stránky?
spoluziacka si teraz objednavala na stuzkovu, dosla jej nejaka divna nocna kosielka, ktora tam mala divne flitre, ktore na fotke vobec neboli. vysli ju dost vela, ale potom ich predala na nejakej internetovej stranke. sice na tom dost prerobila, ale aspon cast ma naspat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja som si objednavala z inej a som spokojna len som ich musela trochu upravit