Prosím vás potrebujem poradiť mám piercing v pupku 3 týždne aj 3 dni a v sobotu cem ísť na kúpalisko....myslíte si že by mi to až moc uškodilo lebo mám to už v pohode zahojené len sa bojím že mi to uškodí.
zahojené to budeš mať ideálne tak po roku ak dovtedy vôbec .. a na tvojom mieste by som tam ešte nešla, ešte počkaj, dať si to cez leto bola pekná hlúposť
no ja neviem ja neľutujem zatiaľ nemám žiadné problémy a ak aj budú tak dáko sa potrápim ale tak skúsim...moja švagriná si dala tiež a po týždni šla na kupko a nič sa nestalo...takže uvidíme...
@bubinkadk tak po prvé.. zahojené to ešte na 100% nemáš, aj keď sa ti môže zdať že už áno... a to kúpanie.. no, ja som s ním cca po 3 týždnoch bola tiež na plavárni.. podľa mňa, ak si ho potom vydezinfikuješ, tak sa ti nemôže nič stať, pokiaľ teda nemáš nejakú extra veľkú tendenciu sa nakaziť infekciami
no neviem ja by som este nesla bala by som sa infekcie...ale to ja citlivka ty poznas svoje telo ak ti to uz dlhsie nehnisa a nemas to ani cervene tak myslim ze ano....
inac vcera som toto forum videl, aj to s tou laliou, ale nenapadlo mi toto, tak som ta nezavinacoval diky! inac zase je dost teplo, daj pozor na samovznietenie lalie!
ešte to nemáš zahojené... a okrem toho piercing do pupka sa robí niekedy v septembri, aby to malo čas poriadne sa zahojiť a všetko podobné... ale ak chceš riskovať nejaký poriadny hnisavý zápal, ktorý ti môže prejisť na maternicu alebo vaječníky, tak kludne na to kúpalisko plné baktérií choď.... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
-------
K otázke: nie, kúpalisko je dosť veľký humus aj bez otvorenej rany.
inac vcera som toto forum videl, aj to s tou laliou, ale nenapadlo mi toto, tak som ta nezavinacoval diky! inac zase je dost teplo, daj pozor na samovznietenie lalie!