@helliumka ako sa to zoberie,ale ak mama rada varí/pečie, tak ju to určite poteší
áno, máš pravdu, že budú mať z toho úžitok všetci, ale Vianoce by mali byť aj o tom, že sa kúpia darčeky, ktoré potešia, ale nie sú najnutnejšie. Píše, že mali starý mixér, takže domácnosť potrebuje možno peniaze dať aj do iných, súrnejších vecí alebo nemíňa na výmenu starých vecí za nové, pokým staré fungujú a teda ten nový mixér ju môže potešiť, lebo ho bude používať hlavne ona.
Tak urcite o niecom inom ako kupit daku uplnu nepotrebnu blbost, ktora skonci tak ze poputuje ako darcek dalej v rodine. V niektorych rodinach su tak vychcani, ze mas svatbu, narodeniny, vyrocie a ako darcek obdrzis dake zbytocnosti co inde v sirsej rodine nevedeli upotrebit
. . . pokial ten mixer nieje uplny nezdar a brak . . .
ako s tym starym mixerm je to tak ze abi si niekto nemislel ze nemame prachy proste jeden stary mixer ..... eea ako inac ma mama vsetko nove ale ten mixer sa mi natolko nepacil ze som jej kupil novy a nic ine ma nenapadlo tak ze mixer hej mixer =D a @helliumka nemozem z tebou suhlasit lebo v nasej rodine pece iba mama a mozno mi to zereme ale je to darcek skor pre nu a mislel som to pre nu tak neviem teda ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
áno, máš pravdu, že budú mať z toho úžitok všetci, ale Vianoce by mali byť aj o tom, že sa kúpia darčeky, ktoré potešia, ale nie sú najnutnejšie. Píše, že mali starý mixér, takže domácnosť potrebuje možno peniaze dať aj do iných, súrnejších vecí alebo nemíňa na výmenu starých vecí za nové, pokým staré fungujú a teda ten nový mixér ju môže potešiť, lebo ho bude používať hlavne ona.
. . . pokial ten mixer nieje uplny nezdar a brak . . .