Ahoj. Je to tak a neviem prísť na to prečo. Psíka sme chceli preto aby sme sa mali o koho starať. Dopadlo to presne naopak. Nerozprávame sa spolu takmer vôbec,a ak áno tak je to o hádkach.
Ak s frajerom tak to potom nechapem, so psom to urcite nesuvisi, skus hladat nejaky iny dovod.Ja mam krasneho labradora a frajerka ho miluje viac nez mna
S priateľom,snúbencom. Veď práve, myslela som, že psík to bude naše drobné potešenie, ale prestal sa o mňa úplne zaujímať. Bolo to tak už skôr. Práve preto som chcela psíka aby som nebola sama. Neviem ako to riešiť. Skúšam sa s ním rozprávať. Ale sú to len také odpovede z jeho strany "áno,nie, neviem,dobre" atď. Nerozvíja debatu. Ako prestal mať záujem. Chcela by som to vrátiť do starých koľají. Asi si myslí (alebo sa mýlim),že keď mi kúpil psíka mám sa s kým pohrať a tak sa mi nemusí toľko venovať? neviem
nechapem preco zvalujes vinu na toho uboheho psika. myslim ze sama dobre vies ze ten psik nemoze za nic. svoj vztah si vyries ako dospela a nie ako male dieta ktore zvaluje vinu na kade koho len na seba nie
ak stary ziarli na psa tak podla mna to bude v tom anali... tam hladajte pravdu..... ale nie ... no poviem ti takto to mas tak isto ako ked sa do zabehnutej familie narodi mladsi surodenes a starsi ziarli.... ak stazasnubeny tak laska tam je a vyriesi sa to... sice nam chalanom obcas striha...
podla mojho nazoru bude chyba v tom anali... uplne to pokazilo vas vztah... jak je patrne zerjme mu tvoje sracky znechutili tvoju osobu... riesenie ? zabit psa
Problém je v tom,že sme sa o tom bavili. Ale on si nevšimol že by sme sa nejako odcúdzili. Možno si to len nahováram,alebo čo ja viem čo? Nehádžem vinu na psíka,to by som neurobila. Nemáme krízu ani nič podobné, možno sme len obaja trocha viac vyčerpaní,unavení a tak na seba zabúdame.To že by mal inú je blbosť,tomu človeku verím na 150%.Toto robia ľudia čo nemajú charakter. Bolo mi to trošku ľúto,chýbal mi aj keď bol somnou. No ale po včerajšku je to v starých koľajách. Tak dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Jediné riesenie je, ze sa s nim o tom porozpravas, ze preco sa tak zmenil a boci od teba.
Takýto by vás určite zblížil
Rockstar - taká pi.ovina napadne len teba.Dilino