@munky ale to uz nie je moj problem ale ich ..lebo s tym musia ratat ...tak ci tak na tom zarobia viac ako ty za cely zivot takze nechapem preco sa tymto trapis
@rabbitko9 - zarobit na tom tak ci onak zarobia...piratstvo je velky problem herneho, hudobneho,...priemyslu len nechapem ludi, ktory si sice hru stiahnu neskutocne ich ta hra bavi a vobec si ju nekupi...a pozri sa na take machinarium od CZ vyvojarov ktory urobili amnestiu piratom a dali hru za par ecok a kupuje sa
@mrnesmely - mne sa mafia 2 paci rovnako ako GTA IV a nazivat hru shitom je silne slovo na to ze hra je lepsie optimalizovana na PC a to ze neponuka rovnake veci ako gta vobec nevadi
@munky ..ved prave cena odradza strasne nakolko clovek nevie ci ho ta hra vobec bude bavit ..ako to bolo napriklad so simsom ...140 vselijakych edicii ....vianoce ..rocne obdobia ...a co ja viem vsetko ..a za kazde minimalne 20 eur ..tak ti evidentne tiez na tom sa chceli nahrabat
@rabbitko9 tak ich podpor aspon raz za cas , ze si kupis apson jednu hru z10stich , aspon tieto velkolepe... pre vyvoj dalsich hier... lebo takto tu pomaly nebudu ziadne hry a potom mozes stahovat kolko chces
stiahnem warez ak to bude stáť za to, tak si kúpim aj originál, aby som podporil spoločnosť, čo hru vyvinuli ... uvidím, či si dali záležať, či to bude vyšpendlíkované do detailu, keď už toľko krát preložili dátum vydania...
@munky máš pravdu. to je len moja prehnaná reakcia na to, že tým, že obmedzili celú hru len na hlavnú dejovú líniu, prepálili šancu na hru ktorá mohla gtačku konečne konkurovať. skrátka to posrali. ale na pár hodín to je dobrá hra. ale mňa to neoslovilo.
@rabbitko9 - cena je na zaciatku predaja najma prve 2-4 tyzdne na rovnakej cene a potom klesa...sims je kategoria sama o sebe tam uz beru peniaze stale za ten isty titul
@mrnesmely - ja gtacko moc nemusim bo len aj tak tam blbnem v meste beriem to ako sandboxovu hru co mafia nie je...pre mna pribeh v hre vzdy znamena vela a ked je tam volnost si poviem fajn preco nevyuzit
kúpil som si steam ... pred 8rokmi a to je asi všetko ... tí vaší vývojári ... majú prachov jak nasratých len za to, že to predávajú obchodným sieťam ... a za to, že tú hru vytvorili ... sorry ale dať 50€ za hru ...v živote nikdy ...
@saker - pametam si tu maniu..kazdy chcel drtit CSko...ono za 50E si hru nikto nekupi...treba pochopit ze uvadzacie ceny su vzdy nadnesene najma v pripade PC hier a po case cena klesa...na druhej strane si zoberme taky Xbox a PS3 kde ceny sa stabilne drzia na 40 az 50e za hru to sa fakt neoplati
@munky nevyznam sa moc do toho, ale tak to je len cez net, nie? A najprv asi potrebujem original zakupeny (alebo napaleny, alebo stiahnuty... a tak ) nie?
Stiahol som si to, 60 percent hry za mnou, nekúpim si to.
Prečo by som si kupoval niečo čo môžem mať zadarmo? Kupujem si len hry, ktoré neviem na nete zohnať, alebo multiplayer, kde je originál potrebný, napríklad Battlefield 2 etc.
Reči, že tým podporím vývojárov sú mi u prdele, mne to môže byť jedno.
načo to kupovať ked za chvilku vyda RazoR1911 crack ktory bude 100 percentne funkcny a vsetko pojde ako ma a je to jedno ci to firma 2K Czech predava na steame , trocha pockajte a bude CRACK a tu je forum na take veci ale aj na rozne ine www.best4you.sk , www.warmacher.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@mrnesmely - mne sa mafia 2 paci rovnako ako GTA IV a nazivat hru shitom je silne slovo na to ze hra je lepsie optimalizovana na PC a to ze neponuka rovnake veci ako gta vobec nevadi
Prečo by som si kupoval niečo čo môžem mať zadarmo? Kupujem si len hry, ktoré neviem na nete zohnať, alebo multiplayer, kde je originál potrebný, napríklad Battlefield 2 etc.
Reči, že tým podporím vývojárov sú mi u prdele, mne to môže byť jedno.
áno to ja viem, ale teraz si im to vyzradil