Kúpila, veľakrát.. Proste som buď nemala možnosť si to obliecť a potom sa mi to už nepáčilo, alebo sa mi to nepáčilo hneď po príchode domov, alebo som rpsote zistila, že to z nejakého dôvodu nemôžem nosiť..
ano mam... jedny šaty.. hmm..ktore sa mi ale pacia iba na vesiaku .. teda este v obchode sa mi pacili aj na mne..ale tam maju tie debilne zrkadla.. v ktorych vyzera kazdy dobre .. hmm a akosi nemam odvahu si ich obliect
sebe neviem, ale niekomu som kúpila červené tričko, vlastnoručne som nastriekala názov jeho obľúbeného futbalového klubu a... leží v skrini zabalený ako som ho zabalila.
Ano, obcas si nieco kupim . . . nenosim hned . . . po nejakej dobe to objavim v satniku a zistujem ze je mi to male a tak vseliako. Ale inak sa snazim mat minimalisticky satnik, tak nenakupujem zbytocne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
BEAT THIS!
vyzerám v nich jak údené v sieťke.
obliekam si to len pre pobavenie blízkych priateľov.
lebo sa mi to nepaci .______.
a neviem ani, prečo ho nenosím...
Mne sa vôbec nepáčili ale boli urazený že ich nechcem tak nakoniec som si ich zobral a od tej doby ich mám stále v skrinke už je to asi rok...