na perfektne ukonceny pracovny polrok v UK som sa odmenil po troch rokoch cestou domov, celkovo patimi letenkami, lebo tri lety som zmeskal, a prespal a k tomu este aj "zajizdkou" do Prahy lebo nic mi uz do BA neletelo... Celkovo som si tak daroval 4 denny luxusny pobyt v Londyne a pol dna v Prahe za cenu 1 a pol mesacneho priemerneho platu na SVK...
@oinomaos tri zmeškané lety? To sa ako dá? A ja som pritom človek čo sa raz dal odviesť na zle letisko a ktorý musí pravidelne prelietavať cez security a prosit ludi aby ma pustili pred seba lebo meškám... ale let som ešte nezmeškala, nieto tri. Ako nechcem ta nejako zdrbávať alebo čo, I´m just amazed and a bit impressed.
k otázke... raz za čas sa k učeniu motivujem čokoládou alebo ked som toho vela počas mesiaca nemínala občas si kupim daku chobotinu alebo knihu no to je asi tak všetko. Drahými darčekmi chcem aby ma motivovali rodičia čo sa však často vobec nestava.
sama sebe nekupujem odmeny lebo kupujem veci bud ked surne potrebujem alebo ked sa mi to veeelmo zapaci tak aj ked nepotrebujem ale ze by som si povedala ze ked dam skusku tak si nieco kupim to nie...skor priatel my robi sem tam take prekvapko ked nieco zvladnem aj teraz po skuskach si na mna nieco chysta a ja som furt neprisla na to co tak dufam ze budem fakt milo prekvapena
tak v podstate nie preto, lebo som dosiahla, čo som chcela, ale...
Organizovala som celú stužkovú a pri našom kolektíve to bola fakt drina...kúpila som si krásny komplet k šatám - striebro+perly+swarowski - náušnice, náhrdelník, náramok. Nebol teda lacný...ale mám ho na príležitosti ako divadlo, alebo oslavy a tak, keď sa nahodím A vždy, keď si to dám na seba, tak si hovorím, že som dobre urobila, že som si to kúpila, lebo je to krásne...a jeto asi jedna z najdrahších vecí, ktorú mám - a určite najdrahšia, ktorú som si sama kúpila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dakujem od vtedy darceky nechcem...
k otázke... raz za čas sa k učeniu motivujem čokoládou alebo ked som toho vela počas mesiaca nemínala občas si kupim daku chobotinu alebo knihu no to je asi tak všetko. Drahými darčekmi chcem aby ma motivovali rodičia čo sa však často vobec nestava.
k teme: nie, odmenou byva vacsinou to, co som dosiahol
na vianoce som si kúpila korčule na ľad
a na narodky sa mi pomaly stáva zvykom že si dám vytetovať niečo new
ale ináč ani nie, načo..a keby aj tak naozaj mi stačí to že idem na pizzu
Organizovala som celú stužkovú a pri našom kolektíve to bola fakt drina...kúpila som si krásny komplet k šatám - striebro+perly+swarowski - náušnice, náhrdelník, náramok. Nebol teda lacný...ale mám ho na príležitosti ako divadlo, alebo oslavy a tak, keď sa nahodím A vždy, keď si to dám na seba, tak si hovorím, že som dobre urobila, že som si to kúpila, lebo je to krásne...a jeto asi jedna z najdrahších vecí, ktorú mám - a určite najdrahšia, ktorú som si sama kúpila.