A teda bola tam vazka zlozena z dvoch casi a este taka papierová skladacka. Na tej skladacie bola okrem obrazkov aj cervena a zelena plocha a na polovici tej včielky štetinky, ktoré ked sa ponorka do studenej vody a následne potru tu papierovú plochu, tak sa s nimi da maľovať na papier Ak som to dobre pochopila
A ste vedeli, že krabička vnútri je žltá preto, lebo znázorňuje žĺtko vajíčka? Ja som sa to dozvedela len nedávno, za celý život som sa nad tým nikdy nezamyslela
@etelnair och z tohto mi až smutno prišlo..takéto edície boli super v tom že sme si doma z chevy stavali domy a kinder figúrky boli ideálna veľkosť do nich a každá mala svoj charakter a hrali sme sa celé príbehy..z tejto konkrétne si pamätám toho kuchára
v obchode kupujem iba salámu, syr, nejaký chlieb alebo pečivo, a keď tak čokoládu alebo sladkosti. V poslednej dobe mi začali chutiť cukríky haribo, tak si ich kupujem. Alebo hroznový cukor už mi dochádza. Ale teraz ho nejem... máme koláče.
Nič iné v obchode nekupujem, za seba.
@etelnair kedysi, snad 15 rokov dozadu som bol na vystave hraciek z kinder vajicok. boli tam cele kolekcie, fakt pecka. pamatam si ze ta vystava bola v Istropolise v BA, ale uz neviem kto to organizoval ani komu tie zbierky patrili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Asi raz, dva razy to bolo aj ked konkretne si napamatam. Skor niekomu inemu kupim pre potesenie
pamatate si niekto starsiu seriu nez tato? toto mohlo byt tak ~1996
ale najradšej som mal, ked tam boli niečo na skladanie
Nič iné v obchode nekupujem, za seba.
@28
wtf