@mielikki to bude nejaká zvláštna retro vlna, lebo aj mne navrhol nedávno bývalý spolužiak, nech si zahráme pokémon karty a minulý týždeň sme to vytiahli v čajovni ako páni a ten to určite nemá od teba!
a však mne birdz ani nemusí dovoliť, aby som si ťa pridala do priateľov, aj tak na teba narazím v prvom fóre, čo otvorím
minule som sa tiež bavila so spolužiačkou zo základky a rozprávala mi, ako to jej frajer pozerá s kamarátmi, odvtedy som natrafila na strašne veĺa pokémon meme a... dobre, aspoň sa necítim až tak odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
už aj pokémania chytá všetkých, keď som s tým ja začala
a však mne birdz ani nemusí dovoliť, aby som si ťa pridala do priateľov, aj tak na teba narazím v prvom fóre, čo otvorím
ale tak proste mám sklony vytušiť trendy asi
minule som sa tiež bavila so spolužiačkou zo základky a rozprávala mi, ako to jej frajer pozerá s kamarátmi, odvtedy som natrafila na strašne veĺa pokémon meme a... dobre, aspoň sa necítim až tak odveci