Ja som si bol raz v banke rozmenit drobne za papierove a 2 centovky omylom zapocitali ako 2 eurovky takze som skoro dostal 300 eur namiesto nejakych 15. Ale prisli na to
neviem, este sa mi take nestalo ale ak by mi fakt vydala ovela viac, asi by som jej to vratila. nech nemusi, chudera, potom doplacat zo svojho. no ako vravim, este sa mi take nestalo..
podla toho o aku sumu by slo .... ak viac ako ja neviem dajma tomu 5 € tak by som vratila lebo robim tiez v pokladni a viem co je to pomylit sa a ake mozu byt z toho problemy ...
@bluepanter ... podla toho v akom obchode.. niekde sa prihlasujes pod seba takze za manko si mozes sam a zaplatis ho sam ...
@bluepanter "Predavačkám sa to všetkým rozráta ako manko, takže to zaplatia aj ostatné" zdaleka nie vzdy, nemam prehlad o vsetkych obchodoch, ale v hypernove urcite nie a predpokladam ze ani vo vacsine inych
vrátim pretože sama viem že ak sa pomýli bude to musieť doplatiť zo svojho a kedže brigádujem ako pokladníčka a už raz sa mi stalo že som zle vydala akosi mi to nedá len tak si zobrať peniaze a odísť,proste preto že viem aké to je.
@pubertlastinocelny no môže byť, lebo mám informácie len z takých menších predajní, v jednote a CBA sa to tuším prerátava všetkým, teda ak sa nezistí nejaké zlyhanie konkrétnej osoby
práve dnes sa mi to stalo aj keď len o 10 centov.. ale nechala som si.. a kedysi sa mi to stalo a bola to väčšia suma.. a tiež som si nechala.. ale keby to bolo fakt o veľa tak by som možno povedala..
V dnešnej dobe neverím že by sa až tak sekla ale v našom obchode by to zaplatila sama zo svojho. Bohužiaľ sa niečo podobné stalo a musela to zaplatiť zo svojho pretože jej ktosi ukradol z pokladne 4000Sk.Políciu sme zavolať nesmeli.
No tak to závisí od toho, kedy na to prídem. Do obchodu chodím málo, ale bolo by mi ľúto predavačky, že má manko, tak by som jej to vrátil Ak nakupujem, tak peniaze pozriem až doma..
Raz sa mi to stalo v školskom bufete aj keď nešlo o veľa peňazí no vrátil som. Platil som 200Sk a vydal mi nie 150Sk ale 250Sk a nejaké drobné ták tých 100Sk som mu vrátil späť. Kradnúť nedokážem(výčitky svedomia mi to nedovolia) a aj toto je myslím krádež hoci sa sám doslova ojebal no ale tak čo už mne nikdy zle nevydal v tom bufete tak ja budem tiež čestný k nemu.
jajha som strašne sprosto vychovaná.. keby si nechám čo i len o 10 centov viac tak kvôli tomu ani nespím... pred týždňom mi autobusár vydal o 40 centov viac ako mal.. a ja som si sadla pri zadné dvere... a pozerám že kolko mi to vydal.. a zrazu som si predstavila ze by to musel platiť zo svojho.. tak som samozrejme vstala a pretlačila sa asi cez milion ludi k nemu a len tak na mna neveriacky kukol a hodil si to medzi drobné .... aspon dik by ma potesilo... ale sak co uz aj takí su ludia..
Myslím, žeby som to nezbadala, lebo ak mi predavačka vydáva peniaze, snažím sa dostať zaplatený tovar čo najskôr do tašky, aby som neblokovala pokladňu, takže nevnímam, koľko mi vydáva.
a ešte aj preto,lebo som brigádovala na pokladni a možno sa to nezdá,ale dá sa ľakho pomýliť. a na to,že tam som mala ani nie 2€ na hodinu a raz som vydala skoro o 4 € viac (dačo som zle zrátala so stravnými) a upozornili ma, tak som sa potešila... takže to isté by som spravila aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Je to smutné, za chyby sa platí...najlepšie je, keď je sama majiteľka predavačka
vtedy by mi to ani trošku neprišlo ľúto, lebo má predsa zisk pre seba a sama tak vydala
ale pre zmenu, mi minule miesto 2 centov vydali 50 halierov a jej dcera (predavacky) sa mudro zatvarila ked som jej to povedala
@bluepanter ... podla toho v akom obchode.. niekde sa prihlasujes pod seba takze za manko si mozes sam a zaplatis ho sam ...
ale ano vratim ich
v konecnom dosledku by to i tak padlo na jej hlavu a svojim sposobom by som ju okradol..
a beruc do uvahy, ze za ten den tam ma nespocetne vela ludi tak chyby sa deju..
@johnysheek To by bolo fakt čudné v tvojom prípade.
nech aspon nieco stoho ma