@dee99 no ešte tá streda sa dá zobrať do úvahy, keď jeden deň majú ako prijatie objednávky...
Len nwm, že keď príde kuriér, tak dúfam to môže prevziať za mňa iná osoba, lebo raz som to tak mala, že som to neprevzala ja osobne, ale niekto iný - to bolo prijaté kuriérom, ale raz to nechceli dať prevziať niekomu inému a musela som ísť pre to na poštu
@uniqueprivilegium SMSku posielaju automaticky, takze aj ked im odpises, tak to nikto citat nebude. Napriek tomu to fakt nie je problem GLS po mne nikdy nechcelo ani obciansky preukaz.
@stormmast3r o nekvalitných predražených somarinách by som vedela hovoriť, ale to je už o inej stránke, kde ma riadne odrbali, proste na to nikdy nezabudnem!!!
...ale myslím si, že metalshop.sk má v pohode ceny, lebo to nezáleží len od nich, ale aj od značky, za čo to predávajú výrobcovia...a myslím, že často krát ma niektoré veci vyjdu drahšie v obchode ako keby si to radšej objednám cez net a k tomu zaplatím poštovné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Veľmi dobre si pamätám, keď sme s @purpledrug666 objednávali veci.
Len nwm, že keď príde kuriér, tak dúfam to môže prevziať za mňa iná osoba, lebo raz som to tak mala, že som to neprevzala ja osobne, ale niekto iný - to bolo prijaté kuriérom, ale raz to nechceli dať prevziať niekomu inému a musela som ísť pre to na poštu
@ao jj, mne raz ráno volali, že zachvíľku budú u mňa, tak som im povedala, kto to prevezme a doručili to
@birdz1 áno, väčšinou to tak býva, že z celej stránky sa ti páči tak 5 vecí a tých 5 vecí ako jediných nemajú na sklade
@stormmast3r o nekvalitných predražených somarinách by som vedela hovoriť, ale to je už o inej stránke, kde ma riadne odrbali, proste na to nikdy nezabudnem!!!
...ale myslím si, že metalshop.sk má v pohode ceny, lebo to nezáleží len od nich, ale aj od značky, za čo to predávajú výrobcovia...a myslím, že často krát ma niektoré veci vyjdu drahšie v obchode ako keby si to radšej objednám cez net a k tomu zaplatím poštovné...
Hop mi moze vyskocit na hrb
@ba55tripper wait a minute