Podľa mňa je vhodné ísť pol na pol aj s prezervatívmi aj s hormonálnou antikoncepciou. Nie je to lacná záležitosť a preto nevidím dôvod, aby to kupovala stále len jedna strana, keď "výhody" poberajú obe.
@trdelniiiq presne takto sme to mali aj my....keď som brala tabletky, kupovala som si ich ja.....a teraz kupuje buď on, alebo ideme na pol....alebo raz ja, raz on
@godeye ono, ja som jej chcel prispievat aj na antikoncepciu ale povedala, ze to berie hlavne zo zdravotnych dovodov, tak ze nemam..tak aspon platim za prsiplast
Antikoncepciu neužívam a ani nebudem, so sexuálnym životom som nezačala. A nechcela by som aby mi to platil partner, alebo by sme sa o tom porozprávali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
divne by mi to bolo
neviem prečo by záležitosť, ktorá je o zodpovednosti dvoch ľudí, mala byť platená jedným.
(k HAKu sa nevyjadrujem, ten som nikdy nebrala, hoci... ale nič, nejdem sa rozpisovať)