od číňanov nekupujem však tam majú už drahšie veci ako v normálnych obchodoch čo sú v nákupných centrách..najčastejšie nakupujem v Mlynoch v Nitre ako sú NY, GATE, KENVELO, EXISPORT, H&M, ďalej TESCO alebo potom cropp town či reserved, dá sa tam super nakúpiť hlavne keď majú výpredaje a nemám potrebu vymetať všelijaké čínske obchody kde je kvalita na úrovni takej akej je..síce viem, že aj v NY a tak majú čínske veci ale predsa je to tam lepšie a najčastejšie aj tak nakupujem v kenvelu cez výpredaj..a pravdaže nemám problém zájsť do second handu ale málokedy natrafím na niečo a prípadne nakupujem aj v meste vo všelijakých butikoch, cez net nie, iba naozaj veľmi občas a obuv v deichmanne/adidas/exisport
chodim do nakupnych centier, ale nekupujem nejake extra drahe znackove, vacsinou chodim do new yorkera, gate, h&m ale cinaky a second handy vobec, obcas nieco objednam z ebay-u, ale to vacsinou nie je priamo oblecenie, ale bizuteria skorej
ja kupujem všadeee. ale asi najviac mám rada terranovu, pretože tam majú lacné veci a síce ne moc kvalitné ale hezké a kedže mne sa väčšina vecí prestane po chvíľke páčiť tak je to pre mňa ideáááálne!
ako casto? ked najdem nieco, co sa mi paci. niekedy 3x za mesiac, inokedy 1x za 3 mesiace. mam len jednu znacku, ktora mi dobre sedi a aj sa mi paci, tak sa zameriavam vylucne na obchody, ktore ju predavaju. ale to neznamena, ze ked najdem nieco uzasne aj v inom obchode, tak si to nekupim. len sa mi to nestava casto. hlavne vsak kladiem doraz na to, aby som tu vec mohla nosit aj o 3-4 roky, aby sa nerozpadla, nevytahala a neurobili sa na nej zmolky.
hocikde, ked sa mi nieco paci, tak si to proste kupim zhocikadial ale v tomto meste zas nejaky extra vyber nie je, cez net mi vzdy brat ukazuje selijake fajnovoty za supr ceny ci nechcem, ale preferujem ked si to mozem najprv vyskusat a chytit
ale inak dost neznasam nakupovanie oblecenia s cielom nakupit oblecenie, lebo vtedy nikdy nic nekupim najradsej ked len tak nahodne idem a volaco sa mi zapaci
to su jedine obchody, kde maju veci, ktore sa mi pacia. a kupujem si zvacsa vela veci naraz (niekolko nohavic, triciek, koseli atd), tak raz za 4 mesiace alebo ak sa mi nieco niekde zapaci.
sviatocne si kupujem oblecenie. teraz si robim dizajniky na tricka tak si dam vytlacit a na cas bude pokoj. inak si na znackach nepotrpim vobec, len topanky ✔ alebo ///
neznášam nakupovanie....iba ak ma niečo vo výklade zaujme tak sa zastavím alebo na nete keď vidím niečo fajn tak to zháňam ...alebo keď už mám pocit ,že stále chodím v tom istom ....
mám pocit že väčšinu vecí mám od číňanov a je mi to úplne jedno, väčšinou je to tam lacnejšie a kvalita je rovnaká keď si to porovnám s nejakým gate-om alebo new yorkerom.
keď behám po mlynoch, galérii alebo n centre málokedy si niečo kúpim, musí to byť vo výpredaji alebo fakt lacné, alebo to musím potrebovať (naposledy som si tak kúpila šaty v new yorkeri stáli okolo 20€ a srdce mi skoro trhalo keď som ich platila)
ja proste nie som ten typ čo je ochotný za oblečenie platiť nejakú extra sumu, v živote by som 20 eur za nejaké tričko nedala, maximálne tak 15 aj to je moc.
vo výpredajoch sa dá krásne nakúpiť, tak načo platiť viac, keď môžem menej
a ešte aj na bazoši sem tam niečo nájdem, za malé peniaze.
Neznášam nákupy a je jedno čoho, takže ak nakupujem, tak maximálne raz za tri-štyri mesiace a aj to sa do toho musím nútiť.
Najčastejšie chodím do Takka a Kenvela, ale v podstate mi je to fuk. Cez internet nenakupujem vôbec, dokonca ani bižutku, knihy alebo čokoľvek iné. Nemám to rada.
Nepamätám, kedy som si naposledy niečo kúpila. Väčšinou ukradnem sestre, prípadne mi mama niečo donesie, keď vidí, že chodím stále v tom istom. Nakupovanie oblečenia ma absolútne nebaví. Radšej knihy
Neznasam nakupovat oblecenie. A ked tak idem do mlynov a ak tam nic nenajdem alebo sa mi tam nechce tak do cinana. A ano zvyknem aj cez ney ale len mikiny/tricka.
nenakupujem skoro, a keď už tak je to obuv. k novým veciam prichádzam na narodky a vianoce a ešte keď mama vyhadzuje čo už nenosí. a mám pocit že mám príliš veľa oblečenia a zároveň sa mi väčšina páči a nechcem sa ho vzdať, tak aj preto sa snažím nenakupovať viac.
keď už si niečo kúpim také, čo mi nevyhnutne netreba, tak sekáč, výpredaj, číňak, najlepšie výpredaj v číňaku alebo sekáči proste len keď je niečo fakt brutálne lacné.
Nohavice len z H&M, Tričká aj z internetu alebo nejaké "vtipné" motívy čo majú v obchodných domoch. Tenisky si musím prvé vyskúšať tak že sports-direct bol super naposledy
Hlavne H&M a teranova. Občas newyourker. Dosť často zájdem pozrieť aj do sekáču (už som si tam pokúpila neskutočne veľa aj nových nepoužitých vecí ešte s visačkou obchodu) ..niekedy dajaký čiňak (Hasso atď.) ....ale v posledných mesiacoch iba H&M a teranova.
nenakupujem skoro vôbec, keď už tak, tak nakúpim vo veľkom. Ale ja nie som náročná, proste čierne tričko, nejaký sveter, nejaké nohavice, nejaké topánky...Ja mám problém v tom, že mne sa nič nepáči- to by mohlo mať iný strih, to o trochu iný odtieň, to zase trochu dlhšie, to s dlhými rukávmi a pod..., preto sa radšej obliekam jednoducho.
Väčšinu vecí zo SR mám z Gate, NYera, alebo C&A (nič iné v meste nemáme), no potom mám veľa vecí z UK alebo USA...teda, asi 17/18skrine.
som na tom presne rovnako oblečenie nakupujem až vtedy ak je to fakt nutné a topánky, ako povedala moja mama "až keĎ sa mi na nohách rozpadávajú" ale to už preháňa nie som typ, čo by nakupoval
á keĎ už, tak jedine Gate alebo New Yorker.. inde nemajú moju veľkosť.. nenávidím ked si raz za rok musím kúpiť rifle..mám totižto dlhé nohy ale úzky pás.. čiže keĎ sú mi dobré v páse sú mi krátke a ak je dobrá dĺžka tak sú široké čiže tak
Najčastejšie nakupujem v Nitre v OC Mlyny, vždy si tam niečo nájdem..hlavne v mojom milovanom HMku, ďalej Lindex poprípade New Yorker V činskych nenakujem vôbec a v sekáčoch tiež nie..
vacsinou na zoot.sk, maju tam fakt siroky vyber a dobre ceny -ziadna cina
dokonca si este vzdy beriem kupon od » www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/...
takze usetrm aj na postovnom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inde dá sa povedať ani nemajú moje číslo -.-"
ale inak dost neznasam nakupovanie oblecenia s cielom nakupit oblecenie, lebo vtedy nikdy nic nekupim najradsej ked len tak nahodne idem a volaco sa mi zapaci
to su jedine obchody, kde maju veci, ktore sa mi pacia. a kupujem si zvacsa vela veci naraz (niekolko nohavic, triciek, koseli atd), tak raz za 4 mesiace alebo ak sa mi nieco niekde zapaci.
vela krat si objednavam metal tricka a handry z netu, takze sa ani neobtazujem sa pohnut a ist niekam
keď behám po mlynoch, galérii alebo n centre málokedy si niečo kúpim, musí to byť vo výpredaji alebo fakt lacné, alebo to musím potrebovať (naposledy som si tak kúpila šaty v new yorkeri stáli okolo 20€ a srdce mi skoro trhalo keď som ich platila)
ja proste nie som ten typ čo je ochotný za oblečenie platiť nejakú extra sumu, v živote by som 20 eur za nejaké tričko nedala, maximálne tak 15 aj to je moc.
vo výpredajoch sa dá krásne nakúpiť, tak načo platiť viac, keď môžem menej
a ešte aj na bazoši sem tam niečo nájdem, za malé peniaze.
Najčastejšie chodím do Takka a Kenvela, ale v podstate mi je to fuk. Cez internet nenakupujem vôbec, dokonca ani bižutku, knihy alebo čokoľvek iné. Nemám to rada.
keď už si niečo kúpim také, čo mi nevyhnutne netreba, tak sekáč, výpredaj, číňak, najlepšie výpredaj v číňaku alebo sekáči proste len keď je niečo fakt brutálne lacné.
Väčšinu vecí zo SR mám z Gate, NYera, alebo C&A (nič iné v meste nemáme), no potom mám veľa vecí z UK alebo USA...teda, asi 17/18skrine.
som na tom presne rovnako oblečenie nakupujem až vtedy ak je to fakt nutné a topánky, ako povedala moja mama "až keĎ sa mi na nohách rozpadávajú" ale to už preháňa nie som typ, čo by nakupoval
á keĎ už, tak jedine Gate alebo New Yorker.. inde nemajú moju veľkosť.. nenávidím ked si raz za rok musím kúpiť rifle..mám totižto dlhé nohy ale úzky pás.. čiže keĎ sú mi dobré v páse sú mi krátke a ak je dobrá dĺžka tak sú široké čiže tak
Cinsky a noseny textil nie a taktiez ziadny textil z obchodnych retazcov.
u šikmookých nekupujem nič,ceny sú tam také,ako v normálnych obchodoch,nepáčia sa mi tie veci..a ani mi nesedia....
väčšinou v tesku,v maxe..a tak..čo mi padne do oka,aj tak,keď hľadám niečo konkrétne,tak nič nenájdem
celkom dosť obchodov, nechce sa mi ich tu vypisovať aby som nevyzerala ako snob
v sekáči som ešte v živote nič pekné nenašla.
a do číňaka som chodila len po prezúvky do školy
a podľa toho kedy čo potrebujem/mám chuť/chcem/ a ták.
dokonca si este vzdy beriem kupon od » www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/...
takze usetrm aj na postovnom