Ja ich mam doma uz v hodnote aj cez 1200eur, chcem podporit svojich umelcov. Ale najprv si album stiahnem a az potom si sam poviem - kurva tak tento album musim kupit, lebo si fakt dali na nom zalezat.
Ale keď už, tak na koncerte priamo od nich
(aspoň tu na Slovensku a CZ), lebo keď to kúpim
v obchode. tak tipujem že sa k autorovi hudby
dostane závratných desať, dvadsať centov.
Cd nekupujem,kupujem kazety ak maju ale aj tak,ak sa mi niektora banda co ju vidim paci tak kupim triko,to je moja podpora a triciek uz mam cca 30 takmer vsetko z akcii
@9 tak tak... kupou CD z obchodu podporujete akurat tie vydrbane produkcne spolocnosti, ktore sa prizivuju jak take pijavice na talente ineho cloveka... tiez mam zbierocku a CDcka kupujem vylucne uz len v oficialnych merčendájzoch na koncertoch/festivaloch.. vinimku tvoria asi len undergroundove veci kere neviem zohnat uz inak, lebo kapela svoje nahravky uz vypredala...
@ps102 no na amazone, ja som teraz v uk momentalne.
ale celkovo ak si pozres koncert online ich, tak nazivo je to fantasticke.
ja som fanusik josha hommea velky, nie tak iggyho, ale pacili sa mi aj prevedenia iggyho songov, okrem mass production, ten song nemam rad vobec.
Dík, pozriem sa tam.
Ja som videl nejaké ich vystúpenia Austin City limits atď. a fakt sú úžasní.
Iggyho som nepoznal doteraz veľmi, ale na tento album som videl veľmi dobré recenzie. Bol som zvedavý hlavne na Matta.
nie pretože mne sa od každého interpreta páčia tak nanajvýš 2 - 3 pesničky (niekedy aj viac ale to nie sú obvykle z jedného albumu)... takže kupovať zato CD-čko mi ozaj nestojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale možno si kúpim Post Pop Depression, lebo to je dar boží!
(aspoň tu na Slovensku a CZ), lebo keď to kúpim
v obchode. tak tipujem že sa k autorovi hudby
dostane závratných desať, dvadsať centov.
Kde si natrafil na taký deal?
ale celkovo ak si pozres koncert online ich, tak nazivo je to fantasticke.
ja som fanusik josha hommea velky, nie tak iggyho, ale pacili sa mi aj prevedenia iggyho songov, okrem mass production, ten song nemam rad vobec.
Ja som videl nejaké ich vystúpenia Austin City limits atď. a fakt sú úžasní.
Iggyho som nepoznal doteraz veľmi, ale na tento album som videl veľmi dobré recenzie. Bol som zvedavý hlavne na Matta.