Mám svoju obľúbenú vôňu, ale aj skúšam. Obľúbená vôňa je Beyonce Heat kissed a ten proste už je stálica, teraz na narodky dostanem 100ml balenie :3 a potom momentálne mám Katy Perry - Purr, Katy Perry - Mad potion, Britney Spears - Fantasy (to je taká sladučká @Silviaaa keby si chcela ) a ešte nejaké čo nepoužívam moc už takže ani neviem jak sa volajú A milujem parfúmy, lebo keď som bola mladšia mala som na ne alergiu, nemohla som si nič na seba streknúť a teraz už môžem a je to super.
Ale ako hovorí @4 ... to nie sú parfúmy, iba parfémované vody. Skutočný parfém mám doma iba jeden, aj to iba vzorku a to je brutus, strašne to je cítiť a bolí ma hlava vždy z neho tak to moc nepoužívam
Nedávno som si kúpila jeden strasne dráhy a uz sa mi prestáva páčiť. Zboznujem sladké vone a tento je dosť korenisty. Čiže skúšam stále lebo taký ten svoj som ešte nenašla
mám svoju obľúbenú vôňu, ktorú používam už roky a každý si ju už spája so mnou takže neplánujem meniť... to som vždy chcela ... že keď niekto zacíti iistú voňavku, hneď si spomenie na mňa
mala som par parfumov ale su brutus silne a boli ma z nich hlava
ale parfumove/toaletne vody
ej ci pana
momentalne mam 4
dve z avonu, ktore mam pohotovostne v kabelke, keby nahodou
potom moju favoritku, mademoiselle coco od chanelu, z tej jedinej ma neboli hlava
a potom nejaku lacoste, to som dostala a nie je zla ale moc sladka na mna (@silviaaa nesces?)
kupujem BVLGARI Aqua Home či tak dajak sa to vola,taky jebnuty obal má lebo sa neda postavit,je to taký disk
Inak ked tu tak čítam komentáre ako máte radi sladké vone atd. tak ma napadlo,že ja absolútne netuším čo je sladká voda,korenistá atd. Ked cítim nejakú vonu ako mam vediet či je sladká alebo čo? Proste je to vona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale parfumove/toaletne vody
ej ci pana
momentalne mam 4
dve z avonu, ktore mam pohotovostne v kabelke, keby nahodou
potom moju favoritku, mademoiselle coco od chanelu, z tej jedinej ma neboli hlava
a potom nejaku lacoste, to som dostala a nie je zla ale moc sladka na mna (@silviaaa nesces?)
Inak ked tu tak čítam komentáre ako máte radi sladké vone atd. tak ma napadlo,že ja absolútne netuším čo je sladká voda,korenistá atd. Ked cítim nejakú vonu ako mam vediet či je sladká alebo čo? Proste je to vona.