gitarista, ktorý nevedel hrať na gitaru, alebo basák, ktorý nevedel hrať na basu? tough choice, ikonami sa síce stali obaja (a dokonca v mnohých veciach podobnými), no Sid má tú výhodu, že "bol skorej" a je podľa neho nazvaná kožená bunda (o "Kurtovke" som ešte nepočul), takže...
@courtneylovegrunge V mnohom su odlisni, no v mnohom su ich pribehy podobne. Obaja vyrastali bez, alebo len s minimalnym zazemim, drogy, punk, samovrazedne sklony, aj ich vztahy s Nancy a Courtney boli v niecom pribuzne a samozrejme obaja sa stali akymisi "legendami" svojej doby. A tak.
nirvanu som nikdy nemal rád..ale sex pistols je proste stará klasika, spolu s the adicts, alebo th clash..
proste sid a závidím mu vlasy, a mať menej roky tak hneď mám vlasy ako on
@wosush Super že si mi to vymenoval,bez teba by som o tom nikdy nevedel...
Mnoho vecí ich spája a práve to,čo ich odlišuje je také odlišné. Preto nechápem otázka. Sid s prvou vlnou predstavuje legendy punku a Kurt bol jeden z najznámejších predstaviteľou grunge-u. Čiže každý z nich niečo priniesol svetu.
Ale podľa čoho sa mám akože rozhodnúť medzi nimi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
..ale určite bol aj ten druhý.
Aha, no tak poznám ho, len nie po mene. A ... teda stále ostávam pri Kurtovi.
Každý z nich bol osobitná osobnosťa boli úplne odlišný. Jediné čo majú spoločné je,že robili hudbu a zomreli mladý.
proste sid a závidím mu vlasy, a mať menej roky tak hneď mám vlasy ako on
a inak, Courtney Love takmer hrala Nancy vo filme Sid&Nancy, ale nakoniec hrala len jej kamošku
Mnoho vecí ich spája a práve to,čo ich odlišuje je také odlišné. Preto nechápem otázka. Sid s prvou vlnou predstavuje legendy punku a Kurt bol jeden z najznámejších predstaviteľou grunge-u. Čiže každý z nich niečo priniesol svetu.
Ale podľa čoho sa mám akože rozhodnúť medzi nimi?
Ináč Kurt
www.hudbaodhensona.blogspot.sk
Prvý diel je o Foals