Takže ja mám taký menší problém (áno, mať tak moje problémy . Strašne veľmi rozmýšľam a nedokážem sa rozhodnúť, či sa mám ísť vzdelávať na kurz deskriptívnej geometrie, ktorý mi podľa papiera z STU bezpodmienečne bude chýbať, lebo nemám vôbec žiadne ve
to je dosť otázne či si vybrať matiku alebo radšej desku .. .v mojom pripade by som uprednostnila jednoznačne desku, pretože mi z nej bolo po každom cviku zúfalo do plaču a mala som depresiu každé piatky po škole že na tú školu nemám ale matika tiež nie je ľahká.. niekomu sa podarí jedno, niekomu viac druhé..
každopádne dajú sa spraviť oba predmety aj bez tých prípravných kurzov tak je len na tebe ktoré si vyberieš
@nezjedzma no ani ja som ju na strednej nemala, preto sa rozhodujem, ale počula som aj názory, že tieto kurzy sú zbytočné, že chcú nimi len zarábať a nič nám nedajú. No ale nemôžem poprieť, že by som sa niečo naučila
@nabuco myslím, že ju budem mať no minimálne rok, je hlúposť vyhýbať sa jej Aj keď svoj rozum si cením viac
no ja neviem aka je deskriptiva na STU FA ale ja som chodil na STU Svf a nebol som na ziadnom z tychto pripravnych kurzov co ponukali a ani som nad tym nepremyslal vtedy. Co som ale pocul od spoluziakov co ich absolvovali tak povedali ze je to vpodstate to co potom bolo na prednaskach. Takze nejak moc to nevychvalovali. Ja som mal sice desku na strednej dva roky takze na VS som ani nevedel ze taky predmet mam a bolo mi to tam fakt priam vysmechovo lahke. Na prednaske som nebol z toho ani na jednej ak vobec nejaka bola, len povinne cvika s nudou aksolvoval a bez ucenia siel na skusku a chybal mi bod do A tak ma tak to ma sralo . Matiku a fyziku sme ale na strednej stavebnej priemyslovke mali len take aby sa nepovedalo. Takze na VS som bol z toho v pecku ale tak vzhladom na to ze som nebol ani na jednej prednaske z fyziky a z matiky asi len na dvoch aj to spal. absolvoval som len cvika povinne. matiku aj fyziku som spravil na nejaky druhy alebo treti pokus a to som sa na tu matiku ucil na kazdy termin asi tak 5hodin a na fyziku tam viac asi tri dni na ten posledny termin na prvy jedno poobedie, asi preto to bolo aj za FX
Neviem ti poradit no, fakt som priklad toho ze aj s lajdackostou a bez doucovania sa to da prejst ked sa potom clovek trosku posnazi pochopit tomu a pred skuskou to naucit. Ale ak si niesi ista tak si daj to co ti vobec nejde. Ale tiez skor nazoru ako kolegyna v prispevku predomnou ze skor je to len o tom aby vytiahli zo studentov peniaze.
@notyou Ak môžem pridať aj svoj názor,ja som taktiež zo Svf STU,a predtým som chodila na gympeľ kde nejakú deskriptívu sme mali možno na jednej hodine matiky. A na tom prípravnom kurze som bola,ale berem to teraz ako vyhodené peniaze,jediné čo mi to dalo že som ako tak spoznala školu a aj mesto keďže času bolo popritom kopu. A síce my stavbári sme mali desku jednosemestrovú, architekti ju majú dvojsemestrovú. A musím povedať že keď na cvikách rozmýšľaš čo rysuješ a celkovo robíš zadania tak pri tom sa to v pohode naučíš,a žiadny kurz ti netreba. A pomáhala som sa učiť kamarátke z arch na túto skúšku čiže vážne tam stačí len chodiť na cviká a rysovať pekne a viditeľne
@malgosha ďakujem za názor možno to aj ja budem brať ako vyhodené peniaze, ale veď som si na to zarobila, nebudem to ľutovať, aspoň spoznám školu, keď už som mesto ako-tak spoznala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja by som tam siel, henten predmet je najtazsi tam
každopádne dajú sa spraviť oba predmety aj bez tých prípravných kurzov tak je len na tebe ktoré si vyberieš
A keď nie, tak aj tak ju dám
Čo sa týka týchto predmetov nejako tu zúfalstvo vládne svetu
@nabuco myslím, že ju budem mať no minimálne rok, je hlúposť vyhýbať sa jej Aj keď svoj rozum si cením viac
NECHOĎ TAM
mne osobne to nepomohlo absolútne nijak, akurát v tom, že som behom dvoch týždňov stihla spoznať mesto a priestory školy. that´s all.
budem sa opakovať, ale
NECHOĎ TAM
@die no s talentovkami
no ja neviem aka je deskriptiva na STU FA ale ja som chodil na STU Svf a nebol som na ziadnom z tychto pripravnych kurzov co ponukali a ani som nad tym nepremyslal vtedy. Co som ale pocul od spoluziakov co ich absolvovali tak povedali ze je to vpodstate to co potom bolo na prednaskach. Takze nejak moc to nevychvalovali. Ja som mal sice desku na strednej dva roky takze na VS som ani nevedel ze taky predmet mam a bolo mi to tam fakt priam vysmechovo lahke. Na prednaske som nebol z toho ani na jednej ak vobec nejaka bola, len povinne cvika s nudou aksolvoval a bez ucenia siel na skusku a chybal mi bod do A tak ma tak to ma sralo . Matiku a fyziku sme ale na strednej stavebnej priemyslovke mali len take aby sa nepovedalo. Takze na VS som bol z toho v pecku ale tak vzhladom na to ze som nebol ani na jednej prednaske z fyziky a z matiky asi len na dvoch aj to spal. absolvoval som len cvika povinne. matiku aj fyziku som spravil na nejaky druhy alebo treti pokus a to som sa na tu matiku ucil na kazdy termin asi tak 5hodin a na fyziku tam viac asi tri dni na ten posledny termin na prvy jedno poobedie, asi preto to bolo aj za FX
Neviem ti poradit no, fakt som priklad toho ze aj s lajdackostou a bez doucovania sa to da prejst ked sa potom clovek trosku posnazi pochopit tomu a pred skuskou to naucit. Ale ak si niesi ista tak si daj to co ti vobec nejde. Ale tiez skor nazoru ako kolegyna v prispevku predomnou ze skor je to len o tom aby vytiahli zo studentov peniaze.
Čo mi nejde? Ja som túto geometriu nevidela ani z diaľky absolútne netuším o čo tam ide
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
» www.kamdomesta.sk/bratislava/vytv...