rada by som vedela ako to pri umyvani zubov zvladas, lebo ak sa nemylim, tak umyvanie zubov sa definuje ako pohyb kefky po zubox a ako mozes kusat do niecoho, co sa hybe? jedine ak sa to nehybe cize to uz si neumyvas zuby ale kuses do kefky
@ancientpedestrian ty nevydumuj on sa pytal, ci do nej kuseme, ked si zuby umyvame ne, ked sa ix xystame umyvat ja mimoxodom kusem do vsetkeho skoro, ale len ked sa s tym neumyvam boze to znie dost retardovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
hej ja dakedy kusem ale predtym nez na nu dam pastu je to take... ukludnujuce
Neviem prečo, ale hocikedy sa ráno poriadne trápim aby som ich umyla, jak ma napína z tej predstavy, že by som do toho kúsla...
A rovnako nenávidím aj predstavu kúsania do vidličky alebo lyžičky... Nieto keď to ešte robí niekto priamo predomnou
a inak nie, prečo by som to robila, preboha?
by som vraždil ľudí čo takto doje***ajú slovenský jazyk, len ešte viac ma se*e to, že väčšina ani nemá šajnu ako sa to vlastne má správne hovoriť...
odporúčam navštíviť lekára alebo vyskúšať hypnózu.