kam chodíte najradšej na dobrú kávu? Ja v poslednom čase chodievam do Cafe Dias na Vysokej ulici, a nedávno som objavila v River Parku J&T Banka Cafe, chodievate tam niekto? Dosť ma tam zaujala tá veľká vertikálna záhrada,
@antifunebracka tak chlap v obleku je to najkrajsie co moze byt ale nechodim tam kvoli nim, oni su aj v Cafe Dias lebo oproti je Tatra banka oni su vsade
@ayreen v greentree je dobra kava, paci sa mi ze su ekologicky a vsetko, len je mi luto ze kavu robia na automate, inac by bola este kvalitnejsia
Nepatrim k velkym vyznavacom kavy, ked si niekam sadnem tak to nemusi byt prave kava co si objednam a z hladiska casu a financii nemam na to pravidelne posedavat v kaviarni. Ale mam rad take zaujimave klasicke kaviarne otvorene uz skoro rano, kde je urcity ruch a zvukova kulisa, ale da sa tam porozpravat, podriemat, alebo citat noviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nechodim na kavu
@ayreen v greentree je dobra kava, paci sa mi ze su ekologicky a vsetko, len je mi luto ze kavu robia na automate, inac by bola este kvalitnejsia
Ja som sa vždy (ako správny chudobný študent samozrejme) túžobne dívala spoza okna električky na tú zelenú stenu, keď som šla z/na intrák
» www.jt-bankacafe.sk/kaviarne.html...
tu mas otvaracie hodiny, napojovy listok, galeriu, a clanok o tej vertikalnej zahrade aj o velerybich kridlach Vsetko o tej kaviarni
ale je to niečo ako Axa(niečo).
káva síce nie je excelentná, ale prostredie je skvelé.