Kvalitná nemecká hudba - Rosenstolz, Jeanette Biedermann, Laith Al-Deen, Xavier Naidoo a pod.
Myslím si, že Nemecko má veľa dobrých autorov okrem Rammstein a rovnako aj veľa známych kapiel a spevákov okrem Tokio Hotel. Smola len je, že skoro žiadneho z nich nikto nepozná. Ja ponúkam teda pár nemeckých autorov, ktorí sú naozaj dobrí a odporúčam od
Fuha, akurat som poznal z tych hore Nenu a toho Xavier Naiduho. Nena celkom usla, ale osobne sa mi tie piesne od Xavier Naiduho nepacili... (co sa neda povedat o ostatnych, co to vtedy poculi - tusim si to CD-cko s jeho piesnami okopcili a dost dlho pocuvali ^_^; )
Jednoznacne suhlasim, milujem nemecku hudbu a podla mna medzi najlepsich interpretov patria Xavier Naidoo, Sohne Mannheims, Brothers Keepers, Yvonne Caterfeld..
Rubyrod - Sportfreunde sú haluzáci - 1. Wahl alebo Alles Roger tak to sú srandičky srandičky a Die Arzte sú tiež super. Aj ich spevák Farin Urlaub sólo mal dobré veci.
tak ten solovy projekt Farina bol uplne paradny a ta piesen k MS06 vo futbale od sportis bola vobec najlepsia svojho druhu.ale aj tak sa priklanam k BEATSTEAKS, sice nespievaju nemecky, ale inak nemaju chybu.
nedavno som sa dozvedel, ze neznama kapelka UNION YOUTH je z nemecka, zial sa uz rozpadli, ale inak pre vsetkych fanusikov nirvany a podobnych kapiel vrelo odporucam(na YOUTUBE su ich videa).
ak ich niekto pozna, dajte vediet kde sa daju stiahnut, taktiez zhanam FARIN URLAUB.dik
Rubyrod - zháňaš Farinove klipy alebo mp3? Lebo mp3 tie novšie mám a ešte aj staré Die Arzte a potom aj niečo od Emil Bulls a od 4lyn mám celý album - Neon.
RAMMSTEIN BEATSTEAKS SCORPIONS... naj nemeckej hudby.. a hoci rap moc nemusiiim.. tak nemci ho majuu fajn.. vid priklad.. azad...sido.. teda duufam ze som sa nesekla a napiisala to dobre.. aale tak mne sa to paaci no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
napr. Jeanette Biedermann, Nena alebo Rosenstolz...
ale nemecko ma aj dobru hudbu, a to napr. Jazzanova, Ursula Rucker, Clara Hill, Mousse T. a podobne...
ITSCHY POOPZKID, alebo aj taky SIDO
ak ich niekto pozna, dajte vediet kde sa daju stiahnut, taktiez zhanam FARIN URLAUB.dik