Potrebovala by som poradiť nejakú kvalitnú značku šošoviek. Ďalej by som sa chcela opýtať, či máte niekto skúsenosti s roztokom na šošovky Gelone, prípadne by som chcela názvy nejakých iných dobrých roztokov, ktoré nedráždia oči. Moja lekárka mi dala dvoj
@etelnair no, mne táto moja šošovka tlačí v jednom kútike oka, ale celkovo keď sa na to sústredím tak ich dole cítim... nevieš, či môžu byť jednotlivé typy šošoviek hrubšie a tenšie?
dlho som používala 3-mesačné, ale vždy ma už po dvoch mesiacoch škriabali a mala som z nich aj viditeľne červené oči.
prešla som na 1-mesačné, ktoré nosím rovnako, ako tie pôvodné 3-mesačné, a to cca 1,5 - 2 mesiace. a je to v pohode.
čočky používam výhradne bausch&lomb, roztoky najviac renu, výnimočne hocijaký iný, ale neviem teda, či je v roztokoch nejaký zásadný rozdiel... a roztok mám len na uloženie šošovky na noc (tj. na dezinfekciu), na mechanické opláchnutie používam fyziologický roztok z nemocnice ale dá sa aj v domácky vyrobenom roztoku nacl... návod vygúgliš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
roztoky mi boli vzdy uplne jedno ake mam ani neviem ako sa volaju kupujem si taky v zelenej flasi lebo ma dobre otvaranie ze ho netreba sraubovat
alebo z metalshopu
ale je to prakticky jedno, maximalne sa moze stat ze ti nejaka znacka nesadne nevedno preco
ofc ak kupujes normalne a nie z metalshopu jak niektori birdzaci ktorym sa dobry zrak asi uz zunoval
a roztok mam Opti Free express a vacsina ludi ma tento co pocuvam.
bud je to o zvyku, alebo potom ked mas ozaj citlive oci, tak skor jednodnove sosovky, do ktorych ale samozrejme vrazis viac penazi...
prešla som na 1-mesačné, ktoré nosím rovnako, ako tie pôvodné 3-mesačné, a to cca 1,5 - 2 mesiace. a je to v pohode.
čočky používam výhradne bausch&lomb, roztoky najviac renu, výnimočne hocijaký iný, ale neviem teda, či je v roztokoch nejaký zásadný rozdiel... a roztok mám len na uloženie šošovky na noc (tj. na dezinfekciu), na mechanické opláchnutie používam fyziologický roztok z nemocnice ale dá sa aj v domácky vyrobenom roztoku nacl... návod vygúgliš
a roztok len a len OPTI-FREE RepleniSH na uskladnenie, prepláchnutie fitiológ z nemocnice
roztok mam SOLO CARE a nikdy som si nevsimla ze by mi akokolvek drazdil oci..