poraďte mi prosím niekto kde zozeniem dobry zeleny čaj - skusenosti s nakupom cez net/v lekárni/neviem, sypany a nejak konkretnejsie z tych druhov(akoze fakt som goolila, vazne, len nejak niesom schopna sa z toho vyondiať bez osobnych skusenosti + nemam
@faux vo všeobecnosti ti platí, že sypané čaje sú lepšie ako sáčkové, to, že už ktorý druh je na tebe... nákup z netu však má jedinú nevýhodu, že si ten čaj nemôžeš pred kúpou ovoňať a ochutnať
pred kúpou sa ochutnáva podobne ako káva, zoberieš jeden kúsok/lístok a požuješ ho, či spĺňa všetko to, čo podľa slov predajcu chuťovo má spĺňať
@shiki dallmayr a drahý ani nie je ale mne osobne nechutí.
inak to je taký problém skočiť do dajakej čajovne, a nehovor mi, že nikde nablízku žiadnu nemáš, lebo aj u nás v tomto zapadákove sú 2 + 1 obchod s veľmi fajnými čajmi, alebo ak sa ti nechce srať so sypanými tak super sú Dilmah, ale neviem či robia aj zelené, ale čierne majú super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ide potom o japonské zelené čaje, nie zo zbytkov, ale najmä Gyokuro
@4 Genmaicha
cajovne, online-cajovne. je ich vela vsade...
pred kúpou sa ochutnáva podobne ako káva, zoberieš jeden kúsok/lístok a požuješ ho, či spĺňa všetko to, čo podľa slov predajcu chuťovo má spĺňať
inak to je taký problém skočiť do dajakej čajovne, a nehovor mi, že nikde nablízku žiadnu nemáš, lebo aj u nás v tomto zapadákove sú 2 + 1 obchod s veľmi fajnými čajmi, alebo ak sa ti nechce srať so sypanými tak super sú Dilmah, ale neviem či robia aj zelené, ale čierne majú super
» www.facebook.com/pages/...
ajový-Dom/122812934414971
to je ich stránka na fb ... máš tam aj presnú adresu.
» goo.gl/IlWzI6...