kvasnicovi magor si pozri aj Qasinka napr tu ho najdes » www.birdz.sk/forum/forum.php... a tam je v plnej krase. dopustil sa tym, ze nic nepisal do fora ale daval tam prazdne spravy ale take ze po niekolkych riadkoch napisal q alebo rulez alebo wow ja enviem uz co prestne a bolo to velm i dlhe a tak sa stalo zniknute forum neprehladne a nedalo sa tam skoro nic robit. takze magor je ten doticny, sice je napisane ze je to zena ale je to chalan preto je to magor kvasnicovi. a mne mimochodom tem kvasnica idiel na nervy takze ja ho soobne nepoznam magor je quasinka alebo kvasinka a kopa inych mien to malo ...
Ako akože registrujem ten zkvaseny obsah..ale nechápem, čo Vás to tak bere veľmi..sa nad tym nepozasavujte..pokiaľ píše len té ´´zmysluplné´´ riadky..tak zase až tak toho nerobíí..takže jaksi nechápem tu námahu k zréšeniu toho odkazu na hlavnú stránku..
podľa mňa to bolo prehnané, a server by sa mal s takými to vecami vysporiadavať bez nejakých okolkov pripadá mi to tak ako keby to tu spravovali nejaké nasraté deti nič v zlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a tam je v plnej krase. dopustil sa tym, ze nic nepisal do fora ale daval tam prazdne spravy ale take ze po niekolkych riadkoch napisal q alebo rulez alebo wow ja enviem uz co prestne a bolo to velm i dlhe a tak sa stalo zniknute forum neprehladne a nedalo sa tam skoro nic robit. takze magor je ten doticny, sice je napisane ze je to zena ale je to chalan preto je to magor kvasnicovi. a mne mimochodom tem kvasnica idiel na nervy takze ja ho soobne nepoznam magor je quasinka alebo kvasinka a kopa inych mien to malo ...
bez urazky