Prosim vas, ja sa v tom vobec nevyznam.. priatelke by som chcel kupit kvety, alebo kvet, ale neviem aky... minule davno pred 100 romi som jej kupil ruzu, tak ruzu jej znova nechcem davat... co by sa take hodilo? - ma rada skor jednoduchsie veci aj kvety..
ja som priateľovi povedala, že mám strašne rada fialky, no myslela som na také tie "divé" čo rastú v lete voľne v prírode. A on mi jedného dňa doniesol črepníkovú . Mala som z nej radosť, ale teraz ma serie, lebo nechce kvitnúť
alebo chod niekam na luku a natrhaj co bude po ruke
pripadne jej daj rozkvitnuty konarik z ceresne... (lepsie by bolo len s pukmi, ktore by jej potom zacali kvitnut doma vo vazicke. ale taku uz asi nenajdes)
ach jaj veľa kvetov je pekných...hlavne tie čo majú pestreé farby...........a tiež sa prikláňam k názoru že vlastnoručne natrhané sú krajšie než väčšina kúpených....napr.taký ten klinček sa mi veľmi páči........hlavne tie šisto ružovéé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo ľaliu
inak sú skvelé aj vlčie maky, no tie sa netrhajú iba fotia.
alebo chod niekam na luku a natrhaj co bude po ruke
pripadne jej daj rozkvitnuty konarik z ceresne... (lepsie by bolo len s pukmi, ktore by jej potom zacali kvitnut doma vo vazicke. ale taku uz asi nenajdes)
jednoduchych a nadhernych moznosti je vela
alebo sedmokrásky, tie sú trocha trvanlivejšie