predvcerom vecer som sa s Kubom pohadala, lebo ked je na svojej intrakovej izbe, tak chodi spat o druhej, a ked je u mna, tak o jedenastej, a ze mne sa este nechce spat, tak nech sa mi venuje, ze spat bude moct po 40tke
@hemadzema Vieš, že to je cele o sexe. Aj ja ked som sam na byte, tak chodim spat o 3 tej. Ale po sexe su muži unavení skôr. Takže aj tak za to môžete vy.
Tu na Birdzi?
Nie, chápem. Irl si pamätám na známeho, s ktorým som sa dosť pochytil, lebo mi neustále posielal fotky áut do správ na FB.
Potom som mal známu, ktorá naše stretávanie sa brala ako seriózne randenie. Potom so mnou prestala komunikovať, lebo som si raz nechcel nasadiť jej okuliare.
Ďalej napríklad veľa príslušníkov mojej rodiny, s ktorými roky nekomunikujem, ale nespomínam si už na dôvod. Každopádne, som rád, že to tak je, ja tých ľudí naozaj nemusím...
vcera sme sa s frajerom rozisli, lebo som povedala, ze ked si kupime tibetsku dogu, tak bude spavat s nami v posteli. a on povedal ze nie, lebo smrdi. tak som povedala ze dovidenia, takehoto cloveka v zivote nepotrebujem.
sme sa raz hádali pre to, kto z nás má krajšie vlasy
a hrozne sme kričali a spolubunkujúca sa vraj celý čas smiala a nechápala. No ale to bola taká vtipná hádka, lebo keď sme sa ukludnili a dourážali naše vlasy, tiež sme sa dosť smiali.
no čo, som háklivá, keď mi niekto povie, že mám škaredé vlasy
Lebo v 6.rocniku som povedala spoluziacke, ze moja kamaratka nesla do mesta ale pozerat film a hnevame sa dodnes (6rokov) ale to bola len zamienka z jej strany, kedze vzdy si nasla dovod preco sa so mnou pohnevat, dokonca sa hnevala aj so mnou kvoli tomu, ze jej dalsia kamaratka povedala, ze preco sa predbehuje na telesnej
Minule sme sa s kolegami pohádali o kábel. Najhoršie bolo, že som sa to snažil riešiť inteligentne, ale tupá detinská egoistická väčšina sa proti mne ako vždy spikla... už je to skoro mesiac, čo sa s nimi za to poriadne nebavím, ako fakt by som mal najradšej sám kancel
raz sme sa s ex pohádali na tom, že som povedala: harpúna hu ha ha ha!
a on ma opravoval, že to je len: harpúna hu ha!
(to bolo v Hľadá sa Nemo, ak by ste nevedeli )
proste najodvecnejšia hádka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nie, chápem. Irl si pamätám na známeho, s ktorým som sa dosť pochytil, lebo mi neustále posielal fotky áut do správ na FB.
Potom som mal známu, ktorá naše stretávanie sa brala ako seriózne randenie. Potom so mnou prestala komunikovať, lebo som si raz nechcel nasadiť jej okuliare.
Ďalej napríklad veľa príslušníkov mojej rodiny, s ktorými roky nekomunikujem, ale nespomínam si už na dôvod. Každopádne, som rád, že to tak je, ja tých ľudí naozaj nemusím...
alebo minule som sa s bývalým strašne pohádala o tom či fréza kreslí
a hrozne sme kričali a spolubunkujúca sa vraj celý čas smiala a nechápala. No ale to bola taká vtipná hádka, lebo keď sme sa ukludnili a dourážali naše vlasy, tiež sme sa dosť smiali.
no čo, som háklivá, keď mi niekto povie, že mám škaredé vlasy
a on ma opravoval, že to je len: harpúna hu ha!
(to bolo v Hľadá sa Nemo, ak by ste nevedeli )
proste najodvecnejšia hádka
a on chcel ist busom
a este raz na tom,ze ma nepockal a bezal na bus a ja som (zase opita) nevedela,ze kdesom a on bol pritom 10 m predo mnou