preco vas zaujimaju taketo veci? vlastne to je mi jedno. ale preco by som to tu na nejaky verejny portal mala zverejnovat (azda sa budete snazit to vyriesit? alebo len si takto len chcete dokazovat, ze nie ste az v takych strasnych srackach...?)? patri to do mojho sukromia.
mam vela tych problemov, ale ked mam napisat konkretne nejake, tak neviem, to asi znamena ze su nepodstatne a nestoja ani za zmienku. nemienim byt uz smutna. som stastna
že som úplne mimo z matematiky, že škola mi vôbec ale vôbec nejde,nemám fajn známky toď naši mi chcú kvôli tomu zatrhnúť prípravku a chodenie von...a okrem školy aj pár iných vecí ale to už osobných... ach mamo
ja sa ešte stále presviedčam, že stihnem napísať tú 10stranovú prácu, aj ísť na tri akcie po sebe a medzitým do roboty. trápiť sa budem, až keď to nezvládnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ale ta ťažkú hlavu si z teho nerobím, to až 5 min. pred hodinov :/
a moje spatne zuby fuuuuuuuuuuuj
ale zajtra idem zaspať
a krem toho,...asi nad ničím, skôr by som povedala že mi to nemyslí od včera a som akosi..mimo
Mam otazky (maturitne) a len ich treba vypracovat podla svojich nazorov Lahka uloha, len nudna a nechce sa mi to
a že chcem piercing.
a že môj život je na hovno.
a že... @omeleta vie.
Ja mám asi najlepší týždeň v živote
Koli Nike
Koli ludom ktory si to nezasluzia
Koli matike
Koli rodicom a koli vecia co uz boli aj horsie ale zatial sa mam asi najlepsie ako som sa mala...musim poklopat
že neviem, čo mám napísať do tej eseje na literatúru;
že si budem musieť privstať a natrepať si do hlavy fyziku;
že v najbližšej dosť dlhej dobe nebudem mať prázdny byt;
že..., ale to už dobrých pár mesiacov.
Domáca úloha z programovania, ktorej absolútne nerozumiem.
5 dni do odovzdania úloh z matematickej analýzy, ktoré som ešte ani nezačal.
Viac ma toho nenapadá...
pak asi skola, ide to so mnou doprdele... moja ucast v lige a ..rodina. ale to tak, ze pokial mam dovod na radost, jebkam na ostatne veci
jedine co ma stve je spravko
teraz sa trápim koli škole, hlavne koli škole, koli chlapcovi s modrými očami ale intenzívnejšie.