aby som si nepokazila znamku, tak musim byt chora a vyhnut sa tak pisomke. Bolo to tu už velakrat ale aj tak mi prosim este poradte, ci naozaj funguje krieda, aby som dostala teplotu. Potrebovalaa by som tak 39°C. Ako rychlo to zaucinkuje?? potrebovala by
hmm normalne by som ti napisal, ze si retardovana ale .... krieda???? Moj spoluziak toto robil skoro bezne a onedlho skoncil .... nedjem psiat kde sa to neoplati. Nie aby si clvoek vazil, ze je dzravy ale chce byt chory.
Ahojte ludia no nechapem preco prave krieda neexistuje nieco ine okrem kriedy ?? to akoze mam zozrat kriedu aby som mala horucku ... nieoc ine to racej zozerem tabulu ako kriedu hehe ale nie naozaj niaky iny sposob aby som mala horucu nie je ???
Krieda zabera ja som vdaka nej nebol v skolo okolo 5 dni ....zabera za par minut najlepsie ked si jej das vela a Potom si ju trochu rozdrvis a zapijes ... a potom to pozujes a zjes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Co je na tom nepochopitelne ....
Ivusik - podla prispevkov a podla fotky vyzeras prilis slusne na to, aby si robila taketo podfuky, nekaz si meno
budes mat teplotu.. ale strasne s toho skrabe hrdlo..a je to nechutne ale koli znamke vsetko nno ne???
sadni na rit a tlac to do hlavyy
chod k doktorke a povec ze potrebujes odporucanie k neakej odbornej..neco si vymysli..ze ti casto tece krv z nosa atd..a mas
chcela by som vidieť reakciu lekára
šak nemáš rozum dífča?
DOBRU CHUT