lebo sa tomu hovori televizia....ty by si tiez chcela vediet co to tam bolo...oni s tym rataju..ale ako to chodi bud sa to nikdy nedozvies alebo budes cakat ze v dalsich dieloch sa to odhali....a preto to budes pozerat dalej.... jednoducha zapletka...
ale vseobecne ten fox ho chcel ochranit aby nevedeli ze kyle este zije...a oni sa to aj tak dozvedeli..takze sa zase vracame k tomu tahu scenaristov na zabezpecenie si sledovanosti..
Len pekne pozerajte, dalej to bude zaujimavejsie ako teraz. Jedine ma mrzi, ze stanica, ktora serial produkuje ho zrusila a tympadom Kyle XY konci tretou seriou cca 10.castou...Ale urcite to dopozerajte
inak dnešnú časť som videl asi tam čo išli na tú univerzitu a čo tam bol ako ten bývalý študent čo bol asi on... potom cez reklamu mi to tato prepal a už som mal dopozerané..
Ja si myslím, že ten Kyle ušiel pomocou toho Foxa z tej výskumnej stanice, pretože Kylea chceli zabiť. Fox je podľa mňa dobrý a chce mu pomôcť. A tiež si myslím, že ten študent na tej fotke je Kyle, a že keď ho vyhlásili za nezvestného tak bol celý čas na tej stanici, a keďže nezostarol tak zrejme bol v nejakom "hibernujúcom" stave.
o akom Foxovi tu trepete? On sa vola FOSS a inak k teme- tazko teraz povedat,ci patri k "dobrym" alebo "zlym". A co ma njaviac stve-ze ako sa uz vyssie spominalo serial zrusili. obrovska skoda-serial s velkym potencialom a dobrymi hereckymi vykonmi+ ceresnicka na torte=Matt Dallas
Skvelý seriál, aj keď niektoré vzťahové scény tam nemusím. Foss je podľa mňa dobrý. Len vďaka nemu je Kyle nažive. Takisto mu pomáha a Kyle ho ma veľmi rád. Ak je pravda, že seriál zrušili, tak to je smutné lebo, ako napísal miat, má veľký potenciál (podobný prípad ako Jericho). Tretia séria nabrala celkom dobré tempo a neostáva nič iné len čakať ako to celé dopadne.
šak foss kyleho chránil pred tími z tej zony preto aby nelezol na ten plot lebo by ho henti zabili . tak inac preco by foss poradil ist s timi novimi rodicmi sak len preto
lebo vedel ze ho zavedu k tomu adamovi bejlinovi
cafteôôôja kylexy pozeram už popredu a je to inak zamotané... a markíza sa dobre sekla, 2.seria kyly xy má až 23 častí a nie iba 13 ako oni napísali...
podla mna je to suprovy serialik....mam ho moc moc moc moc rada....a dufam že na slovensku odvisielaju aj tretiu seriu..inak newedel by niekdo kde by sa ten serial dal stiahnut????ked hej napiste mi na tento nick...
uz som videla uplne secky casti aj 3seriu ale s titulkami ...kks ale to je iba bieda...ja mam teraz depky bo to blbo skoncilo kyle zistil ze ma brata a potom to skoncilo ze diki...dufam ze bude aj 4.seria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale vseobecne ten fox ho chcel ochranit aby nevedeli ze kyle este zije...a oni sa to aj tak dozvedeli..takze sa zase vracame k tomu tahu scenaristov na zabezpecenie si sledovanosti..
ten herec je dobrý,vyzerá jak pripečený vták...furt čakám,kedy sa mu nos zmení na zobák.
ale inak je to super , rada to pozeram
lebo vedel ze ho zavedu k tomu adamovi bejlinovi