@kosmiklove lebo každý mi po istej dobe začne liezť na nervy...alebo dať niekomu skoro celý svoj život a potom zistíš , že ťa podvádzal celú dobu alebo čo ..to je tak na guľku
Podla mňa je láska nepochopená, ako niekto hore spomenul že "Je to o kompromisoch. Vsetko je to o kompromisoch, tolerancii a odpustani. "
A nieje náhodou láska kompromis dvoch ludí, že si nájdu na seba čas, milujú sa aj keď sú odlišný? Aspoň ja neberiem za lásku to keď sú dvaja do seba bezprostredne "zaláskovaný",neodlepia sa od seba ani na meter, cuckajú sa o sto šesť. Podľa mňa je láskou kompromis,tolerancia,vydržať aj cez problémy ktoré tí dvaja majú medzi sebou a vedieť a hlavne snažiť sa to vyriešiť. To je podľa mňa láska, a nie tá zholiwoodštelá predstava.
@kosmiklove veď ale nemusíš byť sám ..práve naopak ! a potom okolo 50-60tky treba vyhrať Tipos Bingo a stať sa milionárom aby si ma vzal nejaký mladý zajačik a dochoval ma až kým zomriem a odkážem mu peniažky
úprimne, neverím v takú lásku, a neverím ani v manželstvo a poznám strašne málo párov, čo sú aj po rokoch spolu šťastní... ale chcela by som to zažiť, lenže kto mi to zaistí? Kto mi zaistí, že po pár rokoch sa nezmeníme a nebudeme si liezť na nervy?
@nepodstatne je takmer 100percentna ostota že sa zmeníš, aj ty aj on, veď bez toho by to nešlo, ale keď si s niekym tak ťa to isto zmeni, ja mamteraz chalana sme spolu už cez pol roka, a zmenila som sa tak, že nechapem, niekedy sme boli bez seba 2-3tyzdne, niekedy sme boli spolu v kuse 2 -3tyzdne, sme spolu byvali(cez prazdniny,lebo byvam daleko od neho,inak som na intraku) a na nervy si nelezieme,clovek si najde cestu, hlavne ked budete jeden alebo druhy v robote,.. bude to pestre,podla mna to je realna vec
@kosmiklove Veľmi rada ! Tak teda ty v 55tom roku svojho života nafotíš akty do časopisu Zrelý muž-ten pravý muž Dovtedy budeš mať len prázdny život s prechodmi z jednej ženskej postele do druhej ale fotografka(vydatá) už spomínaného časopisu sa do teba zaľúbi a bude ťa finančne vydržiavať až po smrteľnú posteľ
Neviem či si to viem predstaviť :/ .. hlavne tú prvú myšlienku asi nie..
Verím,že je na tejto planéte niekto osudový pre mňa,pri ktorom bude všetko fajn,ale či budeme spolu celý život..ktovie...aj keď predstaviť si viem ako sedíme ráno pri kávičke/čajíku na teraske..čítame noviny alebo štrikujeme..a čakáme na vnúčence. Predstava je to veľmi pekná,ale neviem či je to možné.
nie predstavujem, ale verim v to.....! spoznala som svojho partnera okolo 20tky uz sme spolu skoro desatrocie a verim, ze tych desatroci bude este niekolko, tak ako je to u mojich rodicov, ci bolo u starych rodicov....nic nerealne, len treba na vztahu stale pracovat....aj po rokoch
veď to je to najkrajšie čo môže byť...len bohužiaľ dnes sa to už "nenosí", vzťahy sú povrchné a namiesto toho, aby ľudia problémy riešili sa radšej rozídu...
a potom je tu druhá stránka veci - na vzťahu treba pracovať vždy, veľmi ľahko všednie a to je väčšinou kameň úrazu aj pri veľkých láskach...
Je to pekná predstava... vydržať s milovanou osobou desiatky rokov, ale už som sa naučila, že zvyčajne sa moje predstavy dosť odlišujú od skutočného života. Viac k tomu asi nemám čo povedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
žiaden zbytočný obkec okolo toho.
A nieje náhodou láska kompromis dvoch ludí, že si nájdu na seba čas, milujú sa aj keď sú odlišný? Aspoň ja neberiem za lásku to keď sú dvaja do seba bezprostredne "zaláskovaný",neodlepia sa od seba ani na meter, cuckajú sa o sto šesť. Podľa mňa je láskou kompromis,tolerancia,vydržať aj cez problémy ktoré tí dvaja majú medzi sebou a vedieť a hlavne snažiť sa to vyriešiť. To je podľa mňa láska, a nie tá zholiwoodštelá predstava.
ale chcem to zažiť
Verím,že je na tejto planéte niekto osudový pre mňa,pri ktorom bude všetko fajn,ale či budeme spolu celý život..ktovie...aj keď predstaviť si viem ako sedíme ráno pri kávičke/čajíku na teraske..čítame noviny alebo štrikujeme..a čakáme na vnúčence. Predstava je to veľmi pekná,ale neviem či je to možné.
Inak súhlasím s @delaware
a potom je tu druhá stránka veci - na vzťahu treba pracovať vždy, veľmi ľahko všednie a to je väčšinou kameň úrazu aj pri veľkých láskach...
mňau