@therush no ved prave preto... uplatnenie takmer nulove, pocula som, ze prax je slaba. je to taka rychlokvaska, ked chce niekto titul a o ine sa nestara :/
Ako každý si to vezme z tej stránky,že je to pekná práca - robíš to,čo ťa baví...ale fakt,že veľké uplatnenie nebudeš mať. Rovnako je to aj pri normálne veterine.
tak ja maturujem z matiky a nosky takže ekonomicka ak sa podari..veľmi by som chcela tu kynologiu ale vedela som že s nou velke uplatnenie na slovensku nebude..hlavne ak skončiš ako Bc.
sme tu viacerý ktorý premýšľame o tej kynológii..ja aj s jednou kamarátkou dokonca študujeme strednu školu odbor kynológia a o dva roky maturujeme len predbežne pozeráme kde by sa nam dalo isť a zvažujeme možnosť Košice..ale ako vidím moc dobré reakcie na školu niesúú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Bratranec vychodil tú školu spravil si nadstavbu, a doteraz si nevie nájsť normálnu prácu.Teraz robí na UA hranici aj s havom. Zváž to radšej.
@harper aku nadstavbu si robil?