ja som tiež rozmýšľala, že si podám prihlášku tam, ale na druhej strane by som sa niečim spojeným s kynológiou asi na SK neuživila, tak neviem.. išla by som aj na veterinu, ale tam treba chémiu a to mne nejde vôbec neviete či treba aj sem? lebo na internete nepísali nič také
predpokladám, že sa pýtaš na vysokú a nie na strednú ako si píšeš s nathalicatkom... na kynolu chodím na UVLF do Košíc, zatiaľ spokojná- nie je to prehnane ťažké, ale ani prechádza ružovou záhradou... profáci sú tiež v pohode... určite poď k nám a uplatnenie si myslím, že určite je, keďže na území česka a slovenska žiaden príbuzný vysokoškolský odbor nie je....
ked už som to tu našla..tiež rozmyšlam nad kynologiou..ale vyzera to na 3 ročne študium a potom to dalej až tak s kynologiou nema nič spoločne...ak som dobre pochopila..a vobec nejdem maturovať ani z bioly ani z chemie tak neviem či mam vobec šancu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ty zvládneš všetko, čo budeš chcieť
ja som tiež rozmýšľala, že si podám prihlášku tam, ale na druhej strane by som sa niečim spojeným s kynológiou asi na SK neuživila, tak neviem.. išla by som aj na veterinu, ale tam treba chémiu a to mne nejde vôbec neviete či treba aj sem? lebo na internete nepísali nič také
ja si chcem dat prihlasku do Kosic na kynologiu tak sa chcem informovat ze ci nahodou nemate otazky co boli minuly rok
alebo keby ste mi odporucili ake knihy su lepsie na ucenie z biologii. pretoze na strednej som nemala biologiu tak sa chcem opytat.
a este je to dobra skola? pretoze mna velmi zaujimaju psy od malicka a aj chodim do presovskeho utulku