ha to poznam ked ju necitia obaja ale nejak sa nad tym nepozastavujem ked to je laska tak to citia obaja nie?..
no ale pod pojmom laska co ja viem..... asi lasku...
hmm aj ja som sa s tym uz stretla ze vo vztahu dvaja ludia necitia to iste.... je to smutne..... a pre toho kto je zalubeny a vie o tom druhom ze nie je to aj velmi tazke..... preto si radsej hladam takeho o ktorom viem ze je proste namotany az po usi a to sa mi uz aj podaril ae poviem vam ze to nie az tak super bo ak sa donho nezalubite aj vy tak vas to prestane bavit
@peter_piper... chlapče, už sa láskavo uvedom, keď sa ti fórum nepozdáva, dobre... nebudem tvrdiť, že kritika je zlá.. ale mala by byť k téme a tvoje kritiky.. či čo to v tvojom prípade je.. sú dosť z cesty.. si myslím... tak.. si láskavo vstúp do svedomia.. .. ďakujem.. aj za ostatných ...
... k téme.. láska.. :. musí byť opätovaná.. :. lebo inak.. to je dosť kruté.. a je to cit.. ktorý každý zažije.. :. a je pritom šťastný.. lebo dotyčnú osobu ľúbi ale aj ona jeho
laska... o com je cela laska? dvaja ludia si rozumeju velmi dobre, casom sa na seba namotaju (v horsom pripade sa namota len jeden), maju sa radi, zvyknu si na seba a ked niesu spolu chybaju si, cize sa lubia
ide len o chemiu a o to, ako dobre si rozumeju, preto ja lasku nechapem ako nejake "kuzlo"... a neverim, ze clovek sa moze zamilovat len raz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zase otazka dpc...
no ale pod pojmom laska co ja viem..... asi lasku...
hmm láska je úžasný cit keď je opätovaný...
Láska roztopí všetky zatvrdnuté srdcia.
George Herbert
... k téme.. láska.. :. musí byť opätovaná.. :. lebo inak.. to je dosť kruté.. a je to cit.. ktorý každý zažije.. :. a je pritom šťastný.. lebo dotyčnú osobu ľúbi ale aj ona jeho
ide len o chemiu a o to, ako dobre si rozumeju, preto ja lasku nechapem ako nejake "kuzlo"... a neverim, ze clovek sa moze zamilovat len raz...