Pili ste niekto tie L-carnitinove napoje alebo popripade jedli tie kapsule ? A naozaj to ucinkovalo na rychlejsie spalovanie tukov ? Rozmyslam ze si to objednam , ale tak nechcem zas peniaze vyhadzovat . A neviete mi poradit nejaky konkretny produkt ? A
ahoj, ano mam skusenosti s uzivanim tohto produktu a povedala by som ze pozitivne, ale neodporucam ti ho ak nie si aktivny sportovec a tym aktivny myslim do slova, ja trenujem 6 krat do tyzdna a na treningu mi tep vystupa az na 198 za min, co je pomerne dost vysoka frekvencia, takze aj dost vela energie spotrebujem. Lkarnitin nic neurobi , pokila nebudes nic robit ty ! zakladne pravidlo
@matrika tak ja chodim kazdy den behavat 30-45 minut a potom este 20 minut cvicim ... treba este viac aby to malo naozaj ucinok ? a schudla si vdaka tomu ? lebo kamaratka vraj 10 kil za 3 tyzdne schudla odkedy to zacala jest ( hra tenis 2krat denne)
ja som ho tiez bral pred štatnicami z telestnej (gymnastika, plavanie, ateletika) bolo toho dost. nie preto ze by som chcel schudnut ale preto aby som ziskala viac energie a bral som to v kombinacii s tribulusom. a bolo vidiet zmeny. a tiez je pravda ze sem tam staci behat a cvicit... a nezabudni 80% uspechu strava a vyvažený jedálnicek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
6 dní = 2,5 kg a to som jedla rezne aj sladké a cvičila hodinku v posilke ale samozrejme to môže aj nemusí účinkovať na tebe