@lakero ktora ti je sympatickejsia a viac ťa priťahuje ako žena....mne sa napríklad na zaciatku viac Tokio, ma iskru a je taka ostrejsia... Ale zas mozno pre mužov je pritazlivejsia Nairobi lebo je viac neznejsia a dievcenskejsia tak mi to tak napadlo ze co ostatní
@lakero asi nedam, lebo ja tych serialov moc nedavam. v podstate netflix som regol az cez koronu. pozrel som narcos, to bolo fajn, aj ked zo zaciatku som bol v rozpakoch trochu(hlavne prestrelky niektore kricia, ze su Bckova produkcia).
potom sme zacali hentu chujovinu(la casa del papel), zaciatok bol aj fajn, len sa to zvrhlo v telenovelu a tie nasilne lgbti vsuvky su fakt grc. nehovoriac o tom, ze pribeh je deravy jak titanic.
co sa netflixu tyka, tak ma tam bavia skor dokumenty, i am a killer je super, pripadne pandemic(ale tam mi zas vadi ocividny apple product placement), a niektore o gastronomii(street food asia obcas pozriem).
v podstate je malo serialov, co nelutujem, ze som pozeral... z takych long time favourites urcite Dexter, House md, zaradil by som aj Weeds, ale to ma po nejakej 7 serii prestalo bavit. super serial bol aj Battlestar Galactica, akurat skoro 20 rocny scifi serial uz asi dnes neobstoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
potom sme zacali hentu chujovinu(la casa del papel), zaciatok bol aj fajn, len sa to zvrhlo v telenovelu a tie nasilne lgbti vsuvky su fakt grc. nehovoriac o tom, ze pribeh je deravy jak titanic.
co sa netflixu tyka, tak ma tam bavia skor dokumenty, i am a killer je super, pripadne pandemic(ale tam mi zas vadi ocividny apple product placement), a niektore o gastronomii(street food asia obcas pozriem).
v podstate je malo serialov, co nelutujem, ze som pozeral... z takych long time favourites urcite Dexter, House md, zaradil by som aj Weeds, ale to ma po nejakej 7 serii prestalo bavit. super serial bol aj Battlestar Galactica, akurat skoro 20 rocny scifi serial uz asi dnes neobstoji