la pianiste to je ten francúzky film o tej Francúzkej učiteľke klavíra? ktorá sa tam buchla do svojho "žiaka" a žiadala od neho divné sexuálne praktiky, nakoniec jej to splnil a ona bola z toho v koncoch, potom sa pichla nožíkom do hrude na konci filmu? to je ten film? ak áno tak ho odporúčam celkom dobré psycho dokonca tam sexuálne obťažovala svoju mamu
och do frasa ja som prezradil ten nepodstatný koniec? ale bol fakt že kontroverzný, niekomu by sa mohol zdať nechutný a čudný ale ja som sa v ňom vyžil, jak naskočili titulky tak som nevedel čo si o tom filme mám myslieť, ako keby ma šokoval, to je taký gurmánsky film nie pre každý žalúdok
A preco to vsetci volaju pianista, ked je to vlastne pianistka? Dokonca to slo par krat v televizii a sa mi zda ze aj tam pod nazvom pianista...som si kvoli tomu myslela ze ide o iny film a preto som to nepozerala aj ked si myslim ze to bolo ono...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
fakt dobry film
aj Schindler list si potom môžeš pozriet
podla mna bol ten film dobry, ael ais nie kazdemu sa paci.. je tak trocha kontroverzny, ale za to zaujimavy
@25 to si na to prišiel až teraz?