Chcela by som spýtať, či niekto študuje tento odbor. Najlepšie v Trnave. Zajímalo by ma ako to tam je, aké náročné je štúdium, aké je tam prostredie,... A hlavne neviem ako je to tam s akreditáciou, po aký stupeň sa tam dá študovať.
chcela som ti napísať, ale potom som pozrela tvoj vek a hneď mi to doplo, ale keď chceš niečo vysvetliť tak mi napíš TS, bo ja študujem v Nr na strednej zdravotníckej škole...
inac ze saa tam nerobia prijmacky, len podla vysledkov...neviete nahodou ako to je? a tiez ze beru zo skol s laboratornym zameranim...to chcu gympel vylucit?
Ja som 3. na TU v odbore LVM a horsiu skolu som este nevidela. Tiez mam za sebou gympel, ale TU je hruza, bieda, des, to mi ver. Nemaju skripta, nemaju priestory na vyuku, nemaju labaky ani vlastne internaty. LVM su cele postavene na labakoch, a ked ich skola nema, kde sa to maju studenti akoze naucit? Vyucba sa casto prekryva s rozvrhom inych rocnikov alebo externistami alebo je zrusena a clovek len caka, kedy do tej skoly konecne pojde! Predmety ako v inych zdravotnickych odboroch: biologia, analyticka chemia, biochemia, anatomia a patoanat, fyziologia a patofyzio, neskor aj hematologia, toxikologia, genetika, imunologia a kopec uplne zbytocnych predmetov. Prijimacky sme nerobili, teraz ma caka bakalarka a statnice, dufam, ze uspesne a konecne padam odtial!!! Neodporucam tuto skolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov