@Lau132 ze si kurva, stetka, ze das kazdemu a neni vobec take tazke ta dostat .. ale ked mas 14 a povedal ti to dajaky 16 rocny kokutek tak to ber s rezervou ... len ma nervy ze si nezasunul ... teda skor, keby u teba skoroval v tvojom veku .. vtedy by si bola lacna
@lau132 To boli 2 slečny.. S jednou som bol rok a s druhou 2 mesiace. A bločky som mal z vecí nad 30€. Drobnosti som nepocital.
Ale nie teraz k téme.
Ak ta chlapec nazve, že si Lacná tak myslí tym bud že si štetka alebo že jemu si nedala tak od nervou ta tak nazval. Určite to neznamená to, že Nechodis znackovo oblecena, nemas iphone atd..
@passarinho veď ja viem .. bude to asi tým že som mu nedala no .. mám 14 .. nemám potrebu spávať každý deň s inými.. nemám potrebu spávať zatiaľ s NIKÝM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale nie teraz k téme.
Ak ta chlapec nazve, že si Lacná tak myslí tym bud že si štetka alebo že jemu si nedala tak od nervou ta tak nazval. Určite to neznamená to, že Nechodis znackovo oblecena, nemas iphone atd..
ale možno to o tebe povedal len preto že je na teba nasratý. nedala si mu, alebo si ho odmietla, alebo sa citi "ublizeny"
to si ešte štastný muž
Teraz je to inde no