Dnes už cestovanie nie je žiaden problém, akou formou cestujete najradšej vy? Radšej si za pohodlie priplatíte, alebo naopak len to najlacnejšie - low cost.
Na nete som našla celkom lacné autobusové spojenie flixbus.sk , máte s ním nejaké skúsenosti?
Normálny lowcostový autobus, wc na palube, bez občerstvenia, nie príliš veľa miesta. V takých autobusoch vždy najviac záleží na tom, kto sedí vedľa teba, najmä v noci. Väčšinou to bude objemný pán, ktorý neustále vydáva zvuky.
@dumbledore nie zvažujem cestu tým autobusom, sú tam lacnejšie lístky na diaľkové cesty ( a to oveľa) tak či sa to oplatí alebo či to nie je odrb keďže s tým nemám skúsenosti no mrzí ma ak to vyzerá ako reklama
Nemám rada lacné cestovanie. Akože, lacnú letenku si kúpim, to áno.
Ale lacný šuvix hotel/trmádzgať sa busom po meste namiesto taxíku, tak to teda nehrozí
Za mládi mi to nevadilo, teraz ale od dovolenky potrebujem oddych a nie prísť domov rozjebanejšia než bez dovolenky
Napriklad v oktobri som letel na Slovensko a moznost bola ist za 430e Aeroflotom cez Moskvu, alebo 530e Finnair cez Finsko. Z rustiny by som sa asi dogrcal a v Moskve na letisku by som aj tak cakal cez 8 hodin, tak som dal radsej trochu drahsie Finsko.
Na druhej strane ked idem z Kaohsiungu (mesto kde zijem) do Taipei (hlavne mesto), tak takmer vzdy beriem 6 hodinovy autobus namiesto hodinoveho rychlika, ktory je asi 4x drahsi.
Ja keď som sa tu pýtala na niečo ohľadom cestovania tak mi poradili túto stránku » www.webcestovatel.sk/,... vraj tam je skoro všetko. Neviem či tam j aj konkrétne to, na čo sa pýtaš ale zda sa mi, že som tam niečo podobné videla. Skús sa pozrieť sú tam všelijaké fajn rady o cestovaní a na čo si treba kde dávať pozor
Ahoj, ja som taktiež nadšenec low cost zájazdov Išiel som už aj autobusom do Chorvátska, no nieje to žiadna výhra. Ja preferujem skôr let ako autobus. Je to rýchlejšie a pohodlnejšie keď si to porovnám s autobusmi. Napr. do Londýna som sa dostal za 40€ a do štokholmu za 35€ aj s cestou späť Nieje to až také ťažké nájsť lacnú letenku keď si dáš tú námahu a pustiš sa do "googlovania"
Vedel by som ti odporučiť viacero stránok, napr. dobre zľavy môžeš nájsť na » www.kuponyzdarma.sk/invia-sk/... . Ak potrebuješ viac stránok, nemám problém ti poradiť dalšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale lacný šuvix hotel/trmádzgať sa busom po meste namiesto taxíku, tak to teda nehrozí
Za mládi mi to nevadilo, teraz ale od dovolenky potrebujem oddych a nie prísť domov rozjebanejšia než bez dovolenky
Napriklad v oktobri som letel na Slovensko a moznost bola ist za 430e Aeroflotom cez Moskvu, alebo 530e Finnair cez Finsko. Z rustiny by som sa asi dogrcal a v Moskve na letisku by som aj tak cakal cez 8 hodin, tak som dal radsej trochu drahsie Finsko.
Na druhej strane ked idem z Kaohsiungu (mesto kde zijem) do Taipei (hlavne mesto), tak takmer vzdy beriem 6 hodinovy autobus namiesto hodinoveho rychlika, ktory je asi 4x drahsi.
Vedel by som ti odporučiť viacero stránok, napr. dobre zľavy môžeš nájsť na » www.kuponyzdarma.sk/invia-sk/... . Ak potrebuješ viac stránok, nemám problém ti poradiť dalšie