Chcem si kúpiť novú elektriku.. odporučte mi niečo lacné a dobré+ nové combo a efekty... nejaký internetový sakra lacný obchod, a aj bicie a basy tam môžu byť lacné...
ocuj najdi si nieco na nete a objednaj si to z muziker.sk, ak to aj najdes niekde lacnejsie, oni ti to ponuknu za minimalne tu istu cenu a mas dopravu zdarma A vyber je tam asi najvacsi, len el.gitar je tam okolo 500...
Ale ved napis skor co hladas a preco a zaco a naco a ako. Hadam sa nebudes riadit cenou pri vyberani nastroja...
lacne a dobre? vacsinou to nejde dokopy.. a cez internet nikdy nezistis, ci je to dobre.. treba si na tom zahrat a az vtedy mozes povedat, ze toto by som chcel...
nahrate dema zvukov bedni aj efektov, vsetko za bezkonkurencnu cenu,na slovenske ci ceske obchody sa vyprdni,draho a nespolahlivost. Toto je obchod a inej urovni!
Inak najlepsie je si nastroj vyskusat aby si vedel ako ti sedi v ruke,to iste plati aj pre aparaturu,ale ked nemas cestu do Viedne aby si t vyskusal tak a pripadne mas uz vybrany model gitary atd, tak nevahaj a kupuj, hraj a trenuj
gitaru si kup "lacnejsiu" a radsej lepsie snimace do nej...stara, zauživana praktika.
Alebo popozeraj bazare, tam sa da obcas kupit dobry kusok o dost lacnejsie a mas vyhodu ze si natom zahras,alebo inzerciu na www.ebay.com alebo ebay.co.uk tam zvyknu byt tiez paradne kusky za super ceny.
@hunk na punk ti stačí SX za 99eur ja s 10W kombom
inak tiež je otázka čo je pre teba lacné ja som dal za basu 2 kilá + 250 za kombo, podla mňa to bolo doosť lacné a hrá to všetko výborne ale zoženieš nástroje aj za pár drobných, ale neviem jak budú hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
najlacnejší shop
Ale ved napis skor co hladas a preco a zaco a naco a ako. Hadam sa nebudes riadit cenou pri vyberani nastroja...
a @henci aj tak si nakoniec IMHO kupis imidzovku pred niecim co by mohlo byt good...
a lacne a dobre su Cort gitary
pocuj totoje najlepsi internetovy obchod s hudobnymi nastrojmi: » www.musicstore.de/en_EN/EUR/Welco...
nahrate dema zvukov bedni aj efektov, vsetko za bezkonkurencnu cenu,na slovenske ci ceske obchody sa vyprdni,draho a nespolahlivost. Toto je obchod a inej urovni!
Inak najlepsie je si nastroj vyskusat aby si vedel ako ti sedi v ruke,to iste plati aj pre aparaturu,ale ked nemas cestu do Viedne aby si t vyskusal tak a pripadne mas uz vybrany model gitary atd, tak nevahaj a kupuj, hraj a trenuj
hudba je fajn
gitaru si kup "lacnejsiu" a radsej lepsie snimace do nej...stara, zauživana praktika.
Alebo popozeraj bazare, tam sa da obcas kupit dobry kusok o dost lacnejsie a mas vyhodu ze si natom zahras,alebo inzerciu na www.ebay.com alebo ebay.co.uk tam zvyknu byt tiez paradne kusky za super ceny.
caw
inak tiež je otázka čo je pre teba lacné ja som dal za basu 2 kilá + 250 za kombo, podla mňa to bolo doosť lacné a hrá to všetko výborne ale zoženieš nástroje aj za pár drobných, ale neviem jak budú hrať