Ahojte, niekoľko ľudí mi už spomínalo, že sa dajú vychytať veľmi lacné letenky (1€, 5 € a pod...) Ja ale stále neviem kde Nech som hľadala ako som hľadala, vôbec som sa nedostala k žiadnym výpredajovým, last minutovým letenkám ani nič podobné. Konkrétn
za 15eur neni ziadny problem zohnat letenku
vyhladavace ako momondo ci su podla mna naj,kto hlada ten najde,zatial som si vzdy nasiel letenku za sumu s ktorou som bol spoko
len ba-londyn asi nebude moc na vyber nic ine nez ryanair
vzhladom na to, že jeden otcov známy si naozaj kupil letenku za euro, ale letel na druhy den - áno. @melipe230f .... mne ale ide o ten princip ako take niečo lacné nájsť, preto sa pýtam. Aj za 15, alebo 20 €....
pozerala som na ryanair minule, a mali na jesen letenky do londyna za cca 30 spiatocne... ale napriklad take Bergamo, tam kamarat mal letenku za 5 € skus ryanair no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vyhladavace ako momondo ci su podla mna naj,kto hlada ten najde,zatial som si vzdy nasiel letenku za sumu s ktorou som bol spoko
len ba-londyn asi nebude moc na vyber nic ine nez ryanair