a za ďalšie, ten článok je preložený z jedného fóra, kde sa riešia ilumináti a tajné zoskupenia, kde sú presvedčení, že diabla vyznáva aj rihanna, aj jay z, všetci na čele s madonnou
čitala som to už dávno ale nechápem. Minimálne polovica vecí o nej odtial sú bludy..ahaa gaga je muž? Raz jej „dačo” vykuklo spod šiat a uz je muž nie?... Bože ake bludy su ludia schopný napisat ... Fakt nechápem... v klipoch ma normálnu ženskú postavu a ahaa ten satanizmus to už je fakt moc...kydajte na nu ešte viac nie???? Spravila vám dačo?! Bože zase slováci. aspon dačo dokázala kebyže nie tak neni tam kde je!.... Kedy vás to prejde...
tak ma trikrat naplo na vracanie z toho autora (aj ked ho vobec nepoznam), ale ma uplne scestne nazory a je to totalny ficovolič.. uz len ta veta
Referendum je tak povediac zbytočné (lebo jeho zmysel bol inde a už je naplnený), ale Sulík môže byť rád, lebo za ušetrené peniaze mohla byť kvalitná socha Svätopluka v každom krajskom meste.
a kecy o sikane opozicie.. ty kokos preco ja to citam, potom sa len rozculujem ale tu stranku som zatial nepoznala tak som chcela zistit ake nazory "hlasa".. zistila som a stacilo mi. grc
Slovami Theodora Dreisera:,,Peniaze a sex sú hybnými prvkami spoločnosti."
Je jasné,že musí šokovať.Jej "profesia" si vyžaduje.
Sexuálny,masochistický podtext-ten tam musí byť,aby zvyšoval predajnosť.Keď si vezmem tvorbu dnešných umelcov/umelkýň z pop-u sexuálny podtext slúži len na vyvolanie medializácie.Navyše ľudskú psychiku podvedome fascinujú tabuizované témy,hoci si to verejne nepriznávame.
Na margo symboliky.Niektoré definície sú na míle vzdialené pravde,ďalšie vychádzajú len z teórii.Napr. Spojitosť medzi vzývaním kultu bafometa (v texte spomenutého ako modla) templármi nebola ešte dokázaná.Tu sa podáva ako fakt.
Priznajme si,že nás fascinujú tajné rituály,spolky a symboly.Vzbudzujú v nás prirodzenú zvedavosť,zaujímajú nás veci s ktorými sa bežne nestretávame.
Takisto by som rád podotkol,že symbol sám o sebe nič neznamená.Ľudia dávajú symbolom moc.
Ďalej spojitosť,jej tvorby s black metalom mi príde ako scestná,chorá a pritiahnutá za vlasy.No a snáď by som dodal už len toľko,že black metal nie je o vzývaní satana,okultizme ani o myšlienkach blasfémie.Hoci spomenuté veci v ňom zohrávajú svoju úlohu.
@black_soul hehe no hento je fakt jeden z tych lepsich !!! vilko !
neviem kto uz by chcel vsade nejakeho svatopluka, vsade ho prezentuju ako hrdeho slovaka alebo co.. neviem o nicom tak strasne prevelice podstatnom, aby som videl jeho sochy vsade
@aaandelinna ono je to smiesne, smutny som z tych ludi, ktori z tej stranky "zobu" ako z niecej ruky
O tom mi hovorila spolužiačka a hneď som sa aj smiala, že to zas vytiahla z dajakého fóra, kde polovica pesničiek súčasnej pop-kultúry nesie znaky rúhačstva alebo satanizmu (hrozne ma dostalo akože "Božie oko", ktoré vraj mala ukazovať v pesničke Poker face . A to, čo ma núti spievať si pesničku dokola je rytmus a melódia a podobne a nie to, že podvedome vnímam nejaké symboly ukryté v texte, pff, prosím vás.
Osobne si myslím, že tým ľuďom pekne povedané kvapká na karbid. Paranoici.
robia z komára slona. naproste proste istotne! bohužiaľ... myslím, že šlo len o to šokovať spoločnosť a to nahí chlapi otierajúci sa o Gagu robia. nič viac nič menej
ktorý mentálny retard to písal? Lady Gagu nemám rád tak či tak, no tento článok ukazuje akí sú niektorí ľudia obmedzení a pribrzdení... človek, ktorý sa nazýva kresťanom, vidí vo všetkom len to zlé a satanizmus, takže logicky nie je kresťan, ale psychicky narušený, alebo schizofrenik... vidím vtáka, ajhľa, znázorňuje mužský pohlavný orgán!!! vidím černocha v uniforme, znázorňuje to, že černosi sú určený na smrť!!! vidím ženu ležiacu na bruchu na posteli, znázorňuje to sexuálnu inverzitu!!! Dúfam, že týmto nikoho neurážam, ale tento prístup je chorý, ako aj ľudia, ktorí takto uvažujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
napísal: igor cagáň.. igorko zas ojebáva
ale ked som si na tej stranke precitala clanok
Referendum 2010: ako sa postaviť k jeho otázkam?
Napísal VILIAM ČERNÁK
tak ma trikrat naplo na vracanie z toho autora (aj ked ho vobec nepoznam), ale ma uplne scestne nazory a je to totalny ficovolič.. uz len ta veta
Referendum je tak povediac zbytočné (lebo jeho zmysel bol inde a už je naplnený), ale Sulík môže byť rád, lebo za ušetrené peniaze mohla byť kvalitná socha Svätopluka v každom krajskom meste.
a kecy o sikane opozicie.. ty kokos preco ja to citam, potom sa len rozculujem ale tu stranku som zatial nepoznala tak som chcela zistit ake nazory "hlasa".. zistila som a stacilo mi. grc
Je jasné,že musí šokovať.Jej "profesia" si vyžaduje.
Sexuálny,masochistický podtext-ten tam musí byť,aby zvyšoval predajnosť.Keď si vezmem tvorbu dnešných umelcov/umelkýň z pop-u sexuálny podtext slúži len na vyvolanie medializácie.Navyše ľudskú psychiku podvedome fascinujú tabuizované témy,hoci si to verejne nepriznávame.
Na margo symboliky.Niektoré definície sú na míle vzdialené pravde,ďalšie vychádzajú len z teórii.Napr. Spojitosť medzi vzývaním kultu bafometa (v texte spomenutého ako modla) templármi nebola ešte dokázaná.Tu sa podáva ako fakt.
Priznajme si,že nás fascinujú tajné rituály,spolky a symboly.Vzbudzujú v nás prirodzenú zvedavosť,zaujímajú nás veci s ktorými sa bežne nestretávame.
Takisto by som rád podotkol,že symbol sám o sebe nič neznamená.Ľudia dávajú symbolom moc.
Ďalej spojitosť,jej tvorby s black metalom mi príde ako scestná,chorá a pritiahnutá za vlasy.No a snáď by som dodal už len toľko,že black metal nie je o vzývaní satana,okultizme ani o myšlienkach blasfémie.Hoci spomenuté veci v ňom zohrávajú svoju úlohu.
neviem kto uz by chcel vsade nejakeho svatopluka, vsade ho prezentuju ako hrdeho slovaka alebo co.. neviem o nicom tak strasne prevelice podstatnom, aby som videl jeho sochy vsade
@aaandelinna ono je to smiesne, smutny som z tych ludi, ktori z tej stranky "zobu" ako z niecej ruky
Osobne si myslím, že tým ľuďom pekne povedané kvapká na karbid. Paranoici.
a inak je to riadna sprostost