akože podľa mňa je to blbosť... má len prerastený klitoris... keby mala ten kúsok penisu, ktorý jej vraj strašne vadí, tak by si to dávno dala odstrániť a neobliekala by si také minišatičky... týmto ma riadne sklamala /niežeby som ju niekedy mala rada, ale aj tak, má niečo do seba, musím uznať/...
hoci, keď som ju videla prvý krát, do tváre mi prišla ako chlap...
to inac nie je pravda lebo uz v mnohych svojich klipoch bola v takom obleceni co jej presne kopirovalo tvary tela, teda by tam dole mala vyrysovanu cicinu, lenze nic tam nebolo, takze ten clanok je fejk a fotka vysla z fotosopu
moje genialne vysvetlenie na tuto novinarsku kacicu
@hangtime11 maj ju aj nadalej rad a nic si z toho nerob, dobre spieva
A po druhé ak by to aj naozaj bola pravda, no a ? Ak má pesničky ktoré sa mi páčia a mal by som ju/jeho začať nenávideť či prestať počúvať jej pesničky tak by som akurát dokázal že si nestojím za sovjim názorom
Bože celé je to trápne tak ako aj vy!! To už fakt veríte každej kktine čo bulvár vymyslí? A aj keby tak by to bolo fakt veľmi vtipné!! Ale fóra o tom ako Vám nestojí vták alebo vám smrdí z huby už tak vtipné niesu že?
A btw to vystúpenie som videl, už snáď sto krát a jedine čo jej trčalo boli nohavičky hnedej farby Ale ozaj nemám chuť čumieť mojej oblúbenej speváčke medzi nohy len preto aby som sa presvedčil o tom čo trepe jebnut. bulvár!
@morsiela preco by ju vyhodili??? po celo svete su bordely kde muzov lakaju aj she-male alebo po slovensky hermafrodit.. iba na slovensku su zatial min 2ja ludia ktory sa narodili stoutu raritou .. nieje to hamba a ziadny trik ... su taky ludia .. zapoj len prstiky a google a zistits za na to aby bola she-male nemusi byt fake...
ale ked je to fake tak paradny ... mne by sa nechcelo 2 hodiny prerabat fotku aby som ju poslala do Nč
Boze ja nechápem ako môže byt toľko ludí takých sprostých!! Prečo by si ona mala robiť reklamu? Alebo z iných p.ču? Ak ste to nepochopili to p.ču si urobil bulvár z nej Neviem ako vy ale teda ja kebyže som spevák určite by som si nenasadil umelú cicinu len preto lebo by som chcel aby zo mna mali ludia srandu!! Ale ak tomu veríte teenageri..
jezisi ci uz fake alebo nie ... mate to jedno ... kto je co aj keby bola alf... neodsudzujeme ludi ... BTW prestante nadavat na niekoho koho nepoznate ani vam by sa to nepacilo
Myslim ze si tu ludia pletu hermaphrodit s transvestitou (shemale)
V jej pripade to je zena ale ma muzske genitalie, prsia a vsetko je prave takze to neni ziadna operacia.
pri pocati kazdy plod zacina ako zensky a vyvija sa na muzsky, hermaphrodit moze mat oboje pohlavia alebo wo wacsine pripadoch dospieva ako zena ale ma aj semenniky ktore sa musia odstranit, Hermaphroditi nemozu mat deti.
Veď to bolo hned jasne, že je akási vadná. Keď som ju videl poprvý krát, tak bolo vidieť aké má to telo ošklivé a neprirodzené deformované - kentus a keď ju nafotili nezamaskovanú a nenamachlenú, tak mi prišlo zle z toho xichtu.
Preto sa takto pretŕča a provokuje, lebo si potrebuje dokazovať, že je neviem aká sexi žena aby sa necítila ako menejcenný mutant. Ale aj tákí su, no. Po zvukovej stránke, sa to dá zniesť, len tú vizuálnu by to chcelo fakt vynechať, alebo aspon dosť obmedziť aby sa nestalo, že sa budú na koncertoch alebo pri sledovaní klipu hádzať "tyčky" ...
uz ma to neprekvapuje totiz ja som to vedel skor ako vy mama my to poivedala ja by som ju dobre poondial a potom dobre vyfajcil ani neviete co je to za dobrotu mat sex z hermafroditom vy debili
@romanzkrajinyx Nesplietla, pretože hentá GaGa pre mňa vždy bude iba popová hviezdička, ktorá v mojej sfére hudby v živote nezasvietila. Ja počúvam úplne iné, diametrálne odlišné skupiny, ktoré skutočne majú čosi do seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
ak je transexual, tak sa v ranom veku (ked este nemutovala) dala preoperovat a penis si nechala na pamiatku
hoci, keď som ju videla prvý krát, do tváre mi prišla ako chlap...
moje genialne vysvetlenie na tuto novinarsku kacicu
@hangtime11 maj ju aj nadalej rad a nic si z toho nerob, dobre spieva
no a nechcela by som byt hermafrodit chuda ma to tazke..len tolko
A po druhé ak by to aj naozaj bola pravda, no a ? Ak má pesničky ktoré sa mi páčia a mal by som ju/jeho začať nenávideť či prestať počúvať jej pesničky tak by som akurát dokázal že si nestojím za sovjim názorom
To ja na to povím !
btw tu o tom bolo pisane už v maji
A zapojte aj troška logiky, ak by mala čo skrývať bola by strašne sprostá keby si dala hentaké šaty ...
a aj keby nie...no a co
sak si kuknite tie fotky v tych obtahnutych "plavočkách"
je to len sprostost alebo skor sikovnost nejakeho blbca co vie robit v nejakom photosope abo niecom podobnom....proste blboooost
to hovori ya vsetko
btw. to musia byt dobry uchyly co robia taketo fotky
@morsiela preco by ju vyhodili??? po celo svete su bordely kde muzov lakaju aj she-male alebo po slovensky hermafrodit.. iba na slovensku su zatial min 2ja ludia ktory sa narodili stoutu raritou .. nieje to hamba a ziadny trik ... su taky ludia .. zapoj len prstiky a google a zistits za na to aby bola she-male nemusi byt fake...
ale ked je to fake tak paradny ... mne by sa nechcelo 2 hodiny prerabat fotku aby som ju poslala do Nč
Novinári sa na tom serú od smiechu ako to mi slastne žerieme - ďakujeme páni novinári
to zamena ze si moze zmenit take na onake
ved nektore zaby mozu raz za zivot sa tum zo samca na samicu zmenit alebo naopak
V jej pripade to je zena ale ma muzske genitalie, prsia a vsetko je prave takze to neni ziadna operacia.
pri pocati kazdy plod zacina ako zensky a vyvija sa na muzsky, hermaphrodit moze mat oboje pohlavia alebo wo wacsine pripadoch dospieva ako zena ale ma aj semenniky ktore sa musia odstranit, Hermaphroditi nemozu mat deti.
Jednoducho je to geneticka chyba.
Preto sa takto pretŕča a provokuje, lebo si potrebuje dokazovať, že je neviem aká sexi žena aby sa necítila ako menejcenný mutant. Ale aj tákí su, no. Po zvukovej stránke, sa to dá zniesť, len tú vizuálnu by to chcelo fakt vynechať, alebo aspon dosť obmedziť aby sa nestalo, že sa budú na koncertoch alebo pri sledovaní klipu hádzať "tyčky" ...