matiku máš aj na sociológii, aj ja mám na biológii/geografii matiku o ktorej sa mi na oa ani nesnívalo...chceš ísť vôbec na výšku? lebo tám musíš dačo aj pretrpieť...
@tunidlo ja to tak nenavidim tie elektrickove skoly a ludi takehoto typu.. ako nevravim... aj moja skola ma co zlepsovat, ale ist niekam preto, lebo je to lahke? to ako čo? zabiť 5 rokov života? ach jaj..
Heh...no ako ja na vysku absolutne nechcem ist tiez mam taky nazor ze skola ktoru by som spravil mi bude uplne na nic...Len moj otec do berie trochu inak...povedal ze mam ist na vysoku, nech je hocaka...a je mi to blbe ked mi to chce platit to aspon neskusit...ale neviem vobec...asi sa na to teraz vykasle a ak niekedy budem vediet co chcem robiť tak si tu vysku spravim...
aha, až teraz som prečítala čo @jeddy napísal tak nič... to ako tam môže byť matika preboha....!!! to na všetky odbory?? tak nič teda... choj na tlmočníctvo potom, tam matika isto nebude
@sabnacke Ešteže sa to tak rýchlo vyriešilo, nechcelo sa mi vysvetľovať, kde pracovala moja mama a ako to je všetko, len nie ľahká škola... keďže titulok je "ľahká škola bez matiky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
masmediálna komunikácia napríklad ale je super riešenie "hlavne chcieť nejakú výšku". však rozmýšľaj o tom, čo z humanitných smerov ťa baví.
Výška to je a naozaj bez matiky
Hm, to asi niečo prezrádza o jeho motivácii
..takze asi to pravo skus
napríklad kolega @pubertslatinocelny píše, že kdesi videl, že právo je ľahké sorry, ale ja ho študujem a až také ľahké sa mi nezdá
takže si myslím ...sto ľudí-sto chutí. Hlavne choď študovať to čo ťa baví a myslím si, že to ti pôjde najľahšie
Tvoja cieľavedomosť je obdivuhodná. /facepalm
ak ísť nechceš, tak (ešte) nechoď - máš 18, pokojne môžeš rok pracovať, popri tom uvažovať čo by ťa bavilo a prihlásiť sa na výšku potom
Najlahsia skola je socialna praca tu urobis urcite