Dostala som ponuku pracovať tam ako au-pair v jednej dobre situovanej rodine. Chcem sa opýtať na váš názor na Maldon, či máte nejaké skúsenosti s tamojším prostredím, alebo ak tam náhodou niekto je alebo sa chystá ísť, napítše mi prosím vás správu.
Pawlo, v rodine by nemal byť problém, skôr sa bojím nového prostredia. Ako aj ty sa bojím sama, preto som založila toto fórum. Môžno sa ešte niekto nájde
ak vies ze ta rodina je dobra, respektive ze proste o nej nieco vies a ze im doverujes
tak chod
Je ovela lepsie pracovat v mensom meste alebo dedinke, lebo su tak urcite ovela mensie naklady na zivobytie, takze lepsie, resp rychlejsie zarobis, nebudes mat tolko problemov s dopravou,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
D170, vďaka
ak vies ze ta rodina je dobra, respektive ze proste o nej nieco vies a ze im doverujes
tak chod
Je ovela lepsie pracovat v mensom meste alebo dedinke, lebo su tak urcite ovela mensie naklady na zivobytie, takze lepsie, resp rychlejsie zarobis, nebudes mat tolko problemov s dopravou,
ja by som isiel hned, ovela radsej ako do Londyna