čauko.Minule som počula,že Madonna je veľmi lakomá a s tým súvisí aj diskusia,ktorá sa ohľadom jej detí rozpútala.že jej deti nepoznajú moderné elektronické tzv. vychytávky,proste že nemajú mobily,mp3ky,a tak podobne..Pričom si myslím,že pár tisíc pri jej
No pochybujem že nemajú mobil, však tie deti by ju "donútili" aby im mobil kúpila vplyvom ostatných spolužiakov.... takže myslím že je to pekná hlúposť
to je poprve bulvarna kravina a podruhe, je to bulvarna prehnana kravina. zrejme im nechce kupovat kazdy tyzden novy mobil, ako by sa mnohym detickam ziadalo.. a bolo to treba trochu zvelicit, aby sa to krajsie vynimalo na strankach pochybnych casopisov.
a este som samozrejme zabudol dodat, ze mi je akasi madonna srdecne ukradnuta a cudujem sa, ze sa vobec k tejto bulvarnej teme vyjadrujem.
to mi takmer pripomina tie uplne najnechutnejsie bulvarne spravicky typu "nadpis:prichytený!!! fotka:človek so slnečnými okuliarmi je hamburger. správa:ten a ten herec, ktorý hral pred 10 rokmi v nejakom filme, sa od rána do večera prežiera mastnými jedlami a do roka bude určite vyzerať ako prasa. "za deň zje tri kilá tuku," prezradili nám hercovi známi. atď. atď."
ja som sa naposledy chichotala nad srdervúcou radou Starého Času Svíň, kde radili Hablovičovej, aby sa nezničila kvôli Rasťovi...aké šľachetné od nich, nemyslíte?
Pozrite,vy nemáte hodnotiť,či to je pravda,alebo nie.Alebo,že je vám jedno,čo Madonna svojim deťom kúpi a čo nie.Ale ja chcem váš názor,keby ste boli dcérami/synmi ženy,ktorá má pekných pár milionov a nekúpi vám ani mp3ku..Dokelu,to nikto nečíta,čo sa vlastne pýtam?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to mi takmer pripomina tie uplne najnechutnejsie bulvarne spravicky typu "nadpis:prichytený!!! fotka:človek so slnečnými okuliarmi je hamburger. správa:ten a ten herec, ktorý hral pred 10 rokmi v nejakom filme, sa od rána do večera prežiera mastnými jedlami a do roka bude určite vyzerať ako prasa. "za deň zje tri kilá tuku," prezradili nám hercovi známi. atď. atď."
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no a co? tak nechce mat rozmaznane deti...urcite im to nebude chybat...